Beépítés

Hozzáértő és pontos beszerelés 100%-os pénzvisszafizetési garanciával

Hozzáértő beszerelés nélkül a legprofibb ajtó is veszít képességeiből. Az Unisec csapata olyan állandó szakemberekből áll, akik ismerik és értik a biztonsági ajtó felépítését – így a beépített ajtó hosszú távon is probléma nélkül üzemel.

Öt év teljeskörű garancia
Határidő garancia a beszerelésre
Betörésvédelmi garancia
100% egyediség garancia

A biztonsági ajtó beszerelése...

...nélkülünk

A leggyakoribb hiba, hogy a szerelő azt gondolja, elég a tapasztalat, megoldja rutinból. Az ajtó egy ideig látszólag üzemel, de később azt vesszük észre, hogy huzatos, nem tartja távol a külvilág zajait, vagy éppen erősebben kell benyomni, hogy a kulcs elforduljon. És amit nem látunk: biztonsági funkciói is sérülhetnek.

...az Unisec csapatával

Az Unisec állandó beszerelői külön képzésen sajátítják el a biztonsági ajtók precíz beszereléséhez kellő ismereteket. Ha minket választ, ajtaja nem csak előírásszerűen lesz beszerelve, de abban is biztos lehet, hogy mindez a legkisebb kellemetlenséggel, gyorsan, határidőre történik. Szerelőink rendet, tisztaságot hagynak maguk után.

A beépítő csapat Szakszerű és udvarias fiúk

Rácz István
beépítő szakember

Több mint 10 éves nyílászáró gyártási és beépítési tapasztalat

feladatkör: nyílászáró beépítés
hobbi: horgászat, kutyázás
Tóth Tamás
beépítő szakember

Több mint 10 éves nyílászáró gyártási és beépítési tapasztalat

feladatkör: nyílászáró beépítés
hobbi: horgászat, számítógépes játékok

A beépítés menete

1Eltávolítjuk a régi ajtót és keretet. A falsíkokat kiegyenlítjük, hogy az új keretet pontosan be tudjuk állítani.
2Az ajtólapot felszerelvényezzük (kilincsek, zárbetétek). A milliméterre pontosan beállított ajtókeretet 12 ponton a falhoz rögzítjük.
3A falnyílás és a keret közti "szerelő hézagot" PU habbal szigeteljük, hogy az ajtókeret körül is hőszigetelt legyen a szerkezet. Ebből kívülről semmi nem látszik, a falszerkezetet levakoljuk.
4Felszereljük az akadálymentesítő küszöböt.
5Az ajtólapot a tokra szereljük. Az ajtót zsanérok és a nyelvfogadó segítségével beállítjuk, hogy akadásmentesen működjön.
6A végén feltakarítunk, és az új Unisec ajtót átadjuk elégedett tulajdonosának!