Biztonsági ajtó, ami tűzgátló és szép is.

A tűzgátló ajtó megvédi otthonát és életeket menthet. Az ajtók akrreditált teszt laborban teljeskörű tűzpróbának lettek kitéve. A tűzálló szerkezet 30 perc elteltével is sikeresen visszatartotta a lángokat. Az EN1634-1:2008 szabvány szerinti tűzállósági teszteknek a teljes ajtószerkezet megfelelt.

Tűz, füst és betörés elleni védelem egy ajtóban. N1634-1:2008 szabvány szerinti tűzállóság és EN1634-3:2004 szabványnak megfelelő füstgátló ajtók.
Beépített önműködő csukószerkezet a bejárati ajtó alapárában.
Magasabb biztonság: Két egymástól független biztonsági zár, valamint rozsdamentes acél forgópántok, betörésgátló tüskékkel szavatolják a behatolók távol tartását.

Tervezzen magának egyedi biztonsági ajtót!

szín / felület
minta / stílus

Online tervezőnkben kedvére kombinálhatja a rendelkezésre álló színeket és mintákat, sőt, kedvenceit el is mentheti magának, hogy később ajánlatot kérhessen.

Tervező megnyitása

Szerkezet Minden élethelyzetre és pénztárcára
van egy ajtónk

Acél biztonsági ajtók

Acél-szerkezetű biztonsági ajtóinkon az ajtó díszborítása közvetlenül a galvanizált, megerősített acéllemezekre kerül. A lemezeken belül acél térháló adja az ajtó masszivitását, míg a teret különösen jó hang- és hőszigetelő képességű, környezetbarát szigetelőanyag tölti ki.

modellek összehasonlítása

Panel-szerkezetű ajtók

Rendelkezik az acél ajtók minden jó tulajdonságával, a dekoratív borítás azonban nem integráns része az acéllemeznek, hanem cserélhető panel. Ez növeli az ajtó szigetelőképességét, és lehetővé teszi, hogy a két oldal eltérő színű legyen.

modellek összehasonlítása

Modellek Hasonlítsa össze tűzgátló ajtóinkat!

Acél biztonsági ajtók
Panel-szerkezetű ajtók
biztonság – hőszig – hangszig
szín/minta
tűzgátló
több pontos főzár
árszint ( 1–5 )
Gerda CP30 (S)
12 / 1
Tűzgátló és füstgátló biztonsági ajtó haladóknak
3
Gerda WP30 (S)
12 / 1
Biztonsági ajtó, amely tűzgátló is egyben
3
Gerda CPX3010D (S)
21 / 27
Egyedi tűzgátló ajtó haladóknak
4
Gerda WPX3010D (S)
21 / 27
A stílusos tűzgátló biztonsági ajtó beltérre
3
Biztonsági ajtóink többsége minden szabványos méretben elérhető:
80, 80E, 90, 90E, 100N

Vélemények Vásárlóink nagyszerűek

Udvaris, segítőkész fiúk Király Etelka

"Nagyon rugalmasak voltak a fiúk, még anyukám extra kéréseit is teljesítették. Az ajtó gyönyörű, elvitték az építési hulladékot, fel is takarítottak maguk után. Jó szívvel ajánlom őket, profik!"

Gyors és megbízható munka Gyula Lukács

"Sziasztok! Tegnap beszerelték az új ajtót, a két szerelő nagyon gyors és ügyesen dolgozott! Maximálisan megvagyok elégedve az ajtóval tetszik ! Ajánlani tudom mindenkinek!"

Szakemberek Molnár Vera

"Nagyon elégedett vagyok mind az ajtóval, mind a szakszerű beszereléssel! Kedves, ügyes SZAKEMBEREK! köszönöm és ajánlom őket"

Megbízható cég Timi Balla

"Az általuk végzett ajtócserét a következő jelzőkkel tudom összefoglalni: gyors, precíz, igényes, tiszta. Külön kiemelném, hogy minden akkor és úgy történt, ahogy azt előzetesen egyeztettük, a munkájuk eredménye pedig tökéletes lett. Igen ritka és becsülendő ez manapság."

Panaszkezelés Kárpáti Gábor

"Korábban írtam egy eléggé borús véleményt a cégről. Örömmel jelentem, minden kiderült! Nagyon udvariasan érdeklődtek, mi a problémám, és rövid határidővel kijöttek, és orvosolták a problémát -, ami alapvetően a gyártó konstrukciójából adódott. Abszolút pozitív és segítő hozzáállásuk kapcsán most már nagy bizalommal ajánlom a céget és a forgalmazott termékeiket is. Azóta az is tisztázódott, hogy a korábbi probléma, egy kisebb emberi hiba volt, amit gyorsan és szakszerűen orvosoltak. Gratulálok Unisec, így tovább a sikeres piacnövelés érdekében!"

Öt év teljeskörű garancia
Határidő garancia a beszerelésre
Betörésvédelmi garancia
Tervezze meg ajtaját!
1 típus
Ajánlatkérés erre
faborítású
fém
teli
ablakos
A kép csak illusztráció, a valóságban a szín és a minta kis mértékben eltérhet