Biztonsági ajtók beépítése - Összefoglaló, hasznos linkekkel

2018. october 31.

Nyilván a tájékozódás sem egyszerű, de valójában akkor jön a neheze, amikor kiválasztotta a megfelelő biztonsági ajtót, talált egy megbízható céget, és elkezdődik az ajtó beépítése.

Még ebben a fázisban is számos kérdésre kell választ találni. Ön tudja-e például, a lakásfelújítás melyik szakaszában kell kicserélni az ajtót? Fontos kérdés az is, mennyi ideig tart maga a munka, hogyan érdemes rá előkészülni, szükség lesz-e kőművesmunkára, és a beépítést végző cég segít-e szakembert találni.

Cikkünkben pontokba szedtük a biztonsági ajtó beépítésének alapvető lépéseit, így Ön is pontosan tudhatja, mire számíthat, ha rászánta magát erre a nagy lépésre. Az első lépés természetesen az ajtó és a fal méreteinek valamint többek között a nyitásirány megadása az ajánlatkéréshez, az utolsó pedig a beépített új ajtó átadása elégedett tulajdonosának.

Ha van már tapasztalata az építkezésben, önállóan is megpróbálkozhat a biztonsági bejárati ajtó beépítésével. Hogy megkönnyítsük a dolgát, összeszedtük, milyen eszközökre lesz szüksége, mit kell ellenőriznie még a beépítés előtt, hogyan kell az ajtót a falnyílásba rögzítenie, hogyan tud ügyelni a párhuzamosságra, miként kell szigetelni a keretet, és hogyan tanácsos felszerelni a kilincset és a vasalatokat. Az Unisec szakembere ad néhány hasznos tippet, hogy ne a saját kárából tanulva kelljen okosabbá válnia.

Abban is szeretnénk segíteni, miként kerülje el a hozzá nem értő szakembereket. Rengeteg bosszúságtól kímélheti meg magát, ha a bejárati ajtó beszerelésére a megfelelő szakembereket kéri fel. Erre az egyik legjobb megoldás, ha egy jó hírű márkakereskedéstől kerül megvásárlásra a bejárati ajtó, akik a beépítést is vállalják.

Még valami, amiről nem szabad megfeledkeznie: új és csodaszép biztonsági ajtója akkor fogja sokáig szolgálni Önt és családját, ha megfelelően karban tartja. Ne gondoljon nagy dolgokra, Ön is el tudja végezni a kültéri biztonsági ajtót érintő szükséges ellenőrzéseket, igazításokat, de ha ezeket is szakemberekre bízná, az Unisec természetesen rendelkezésére áll, méghozzá kedvezményes áron.

Várj! Vidd magaddal ezt a füzetet
Töltsd le most ingyen