Energiatakarékos és beengedi a fényt

NTT Revo 60 üvegbetéttel
384900 Forinttól

Az NTT Revo 60-as modell egy kiemelkedően jó hőszigetelő tulajdonságokkal bíró ajtó. Masszív, időjárásálló szerkezet, amely a betörők mellett az elemeknek is ellenáll – üveges kivitelének hála a napfényt viszont beengedi a házba.

Az NTT Revo 60-as modell egy kiemelkedően jó hőszigetelő tulajdonságokkal bíró ajtó. Masszív, időjárásálló szerkezet, amely a betörők mellett az elemeknek is ellenáll – üveges kivitelének hála a napfényt viszont beengedi a házba.

bővebb leírás
RC2
31 dB
1 kw
Masszív panel szerkezetű ajtó,
átmérő: 61 mm
6Záródási pontok
száma
Több ponton záródó főzár
Felső/oldalsó bevilágítóval is
Minden méretben
80
80N
90
90E
100E
10 szín
28 minta

Tervezze meg!

/
Szín:
mutasd mind
Minta:
mutasd mind
Ez a szín/minta csak extraként érhető el.
A rúdkilincs nem széria, külön rendelhető!
Válasszon ki egy színt, majd lapozza át a mintákat, hogy megtalálja az otthonához passzoló kombinációt.
Tetszik? Kérjen helyszíni felmérést!
Felmérést kérek

Turbózza fel az ajtót!

High-tech bejárati ajtó, biztonsági üveggel. És a megerősített változat.

Alapcsomag
Mindkét oldalon horganyzott acéllemez, többrétegű karc- és UV-álló borítás, választható színek/minták
Legmagasabb osztályú főzár, tanúsított kiegészítő biztonsági zár, alsó fúrásvédelem, le- és kiemelést gátló acéltüskék (3db) és horganyzott zsanérok/pántok
Rozsdamentes acél sín megerősítás az ajtólap szélein, a főzár által működtetett tüskék (2db) az alsó sarok kifeszítése ellen
Dupla szigetelés, hőhid-védett ajtószárny és (akadálymentes) ALU küszöb
Optikai kitekintő (kukucska), kilincs választható színekkel
P2/P4 biztonsági üvegezés
384900 Ft
Felmérést kérek
Xtra csomag
mindent tud, amit az alapmodell
Felső fúrásvédelem
6900 Ft
1 kulcsos zárrendszer
6900 Ft
Magasabb fokozatú zárak (1-kulcsos)
13300 Ft
ALUTHERM hőhíd-védett tok
95000 Ft
Ajtólap eltérő színű betéttel
30000 Ft
Kiegészítők díja
Ft
Összesen
Ft
Kedvezmény
Ft
499500 Ft
Felmérést kérek

A fenti extrák egyenként is megrendelhetők. További egyedi kiegészítők:

az ajtó szerkezete, kiegészítők
Felső fúrásvédelem
Minősített kiegészítő zár
Legmagasabb osztályú főzár
Optikai kitekintő (kukucska)
Alsó fúrásvédelem
1 kulcsos zárrendszer
Magasabb fokozatú zárak (1-kulcsos)
Hőhíd-védett ajtószárny
Hőhíd-csökkentett ajtótok
Polisztirolhab szigetelés
Le- és kiemelés gáltás
P2/P4 biztonsági üvegezés
ALUTHERM hőhíd-védett tok
Ajtólap eltérő színű betéttel
Bővebb információért kattintson a dobozokra! A zöld ikonnal megjelölt kiegészítőket az alapmodell nem tartalmazza.

Energiatakarékos ajtó

Nem csak biztonságos!

A tervezés és gyártás során nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy ajtajaink huzatmentesen zárjanak és jól szigeteljenek. Szabadalmaztatott megoldásinknak köszönhetően ez az ajtó energiatakarékos besorolású.

Tudjon meg többet

Minősített biztonság

RC2–RC3 minősítés

Legyen biztos a dolgában és válasszon vagyonvédelmi szakemberek ajánlásával és hatósági minősítéssel rendelkező, valódi biztonsági ajtót.

Tudjon meg többet a biztonságról

Biztonsági üvegezés

Fény és biztonság

Biztonsági ajtaját többféle színű, P2/P4 szintű biztonsági üveggel rendelheti, így nem kell kompromisszumot kötnie a fényesebb előszobáért.

Minden az üvegekről

Gomb- és rúdkilincsek

Platina vagy ezüst színben

A gombkilincs fix behúzó gombja nem mozgatja a zárszerkezet nyelvet, így a lépcsőházi besurranások megakadályozhatóak. Felárért rúdkilics is rendelhető.

Széria és extra kilincsek
Miért az Unisec?

Leegyszerűsítjük Önnek a folyamatot!

Az egész folyamatot úgy alakítottuk ki, hogy Ön biztosan a legmegfelelőbb ajtót válassza, majd az gyorsan, precízen beszerelve kerüljön a helyére.

Tanácsadás

Átgondolt tanácsokat adunk. Nem hagyjuk, hogy céljainak nem megfelelő ajtót válasszon.

Felmérés

Felmérjük a helyszínt, gondosan megvizsgáljuk hova és hogyan építjük be az ajtót.

Beépítés

Az ajtót értő módon szereljük be. Kedvesek vagyunk és ki is takarítunk magunk után.
Valós vélemények a netről

Vásárlóink nagyszerűek

Kelen Réka
2017.08.23
Facebook ➞

Profi ügykezelés, pontos, precíz, kedves, felkészült munkatársak. Minden olajozottan ment, abszolút elégedettek vagyunk.

Lukács Gyula
2016.12.21
Facebook ➞

Tegnap beszerelték az új ajtót, a két szerelő nagyon gyors és ügyesen dolgozott! Maximálisan meg vagyok elégedve az ajtóval tetszik ! Ajánlani tudom mindenkinek!

Molnár Vera
2016.12.23
Facebook ➞

Nagyon elégedett vagyok mind az ajtóval, mind a szakszerű beszereléssel! Kedves, ügyes SZAKEMBEREK! köszönöm és ajánlom őket

Vásárlás – szállítás – beépítés

Gyakran feltett kérdések

Miben tér el a hőhíd védett és a hőhíd csökkentett tok?

Kültéri ajtóink alap felszereltsége a hőhíd csökkentett tok, amit zárt de fűtetlen lépcsőházba ajánlunk a kisebb hőkülönbség miatt. A hőhíd védett tok (PERFOTHERM) perforálva van, nincs megszakítva. Így a nagyobb hő különbség miatt nem fog izzadni a tok (páralecsapódás), ezért családi házakba, vagy nyitott folyosós lépcsőházakba ajánljuk.

Mit jelent az egykulcsos rendszer?

Az egykulcsos rendszerek kényelmi funkciókat látnak el. Előnye, hogy az ajtóban lévő két különálló zárbetétek ugyanazzal a kulccsal nyithatóak, így kevesebb kulcsra van szükség és megszabadulhat a nagy kulcscsomótól.

Nyári nagy melegben deformálódik az ajtólap?

A kültéri ajtók szerkezete teljesen hőhídmentesített, így a nyári melegben sem tudnak az ajtólapok eldeformálódni. Felületük UV védelemmel ellátott fóliával vannak ellátva, melynek köszönhetően színüket sem veszítik el.

Kifelé nyílóra is beépíthetők az ajtók? Így is biztonságosak?

Igen, az ajtók beépíthetők kifele nyílóra is. Ebben az eseteben a zsanérok láthatóak, de biztonsági szempontból nem veszítenek értékükből, mert minden zsanér mögött kiemelésgátló acéltüske található. Erre a funkcióra azért is lehet szükség, hogy az előszobánkat belsőteret megnöveljük. pl. az ajtó nem nyitható 90 fokban, mert ott éppen egy cipőszekrény, a másik oldalon meg egy kifelé nyíló fürdőszoba ajtó van

Akadálymentes a küszöb?

Igen. Az ajtó alapfelszereltségébe tartozó küszöb 19 mm magas, amely teljes akadálymentes áthaladást biztosít.

Ha minél több zárral szerelem fel az ajtómat az megvéd a betörőkkel szemben?

Gyakran előforduló tévhit, hogy a minél több zárbetét felszerelésével biztonságosnak hisszük az ingatlanunkba való bejutás megakadályozását. Pedig a nem megfelelően megválasztott zárbetétekkel, csakis magunknak okozunk kényelmetlenséget a napi ajtóhasználatnál. Vegyünk pl. egy erős biztonsági ajtót, ami 3, vagy annál több egyszerű zárral van szerelve, ami a beépítést követően nem sokkal magától szétesik, vagy éppen az egyszerűsége miatt az illetéktelen behatolók is halkan és gyorsan hatástalanítani tudják. A megnyugtató biztonsághoz nem a mennyiség, sokkal inkább a minőség ami fontos! Vegyünk egy biztonságos bejárati ajtót 1, vagy legfeljebb 2 valóban jó minőségű biztonsági zárral és megfelelő vasalatokkal! Ezzel már elmondhatjuk, hogy megtettük azokat a lépéseket, amivel egy megnyugtató biztonsági védelmet biztosíthatunk ingatlanunk és persze értékeink számára. A jó minőségű biztonsági zárbetétek ugyanis megnehezítik az illetéktelenek bejutását, mivel hatástalanításuk több időt vesz igénybe. A zárbetétek zajos, hosszú hatástalanítási procedúrája megnöveli a lebukás kockázatának lehetőségét, ezért az ilyen lakásokat, házakat nagyobb eséllyel kerülik el az elkövetők.

Mivel érhetem el a legnagyobb biztonságot?

Egy megfelelően kiválasztott biztonsági ajtó, ami két valóban jó minőségű zárbetéttel és vasalattal van szerelve megfelelő védelmet biztosít számunkra. El kell ismernünk, hogy tökéletes, mindenre kiterjedő biztonság nem létezik, de fontos, hogy az ajtó - ami a leggyakoribb behatolási felült, az ingatlan többi nyílászárójának biztonsági kategóriájával összhangban legyen, így hagyunk a lehető legkissebb esélyt az illetéktelen behatolók számára. A megelőzés is fontos, ráadásúl kifizetődőbb. Amennyiben ingatlanunk rendelkezik biztosítással, az abban megjelölt értékek biztosítására, a biztosítók konkrét elvárásokat támasztanak a védelmi szintet illetően. Érdemes a biztonsági szintet ennek figyelembevételével kialakítani, hogy az ingatlanunk védelem szintje a védett értékek nagyságával arányban kerüljön.

Hogyan tegyem lépcsőházi lakásunkat biztonságossá? Milyen biztonsági ajtót válasszak?

Az ajtó minőségére kell fokozott figyelmet fordítanunk, ahhoz, hogy megnyugtató védelemre törekedjünk. Egy szerkezetileg masszív fém biztonsági ajtónál is számít a vasalatok minősége. A biztonsági bejárati ajtót úgy kell megválasztani, hogy az összhangban legyen a lakás biztonsági paramétereivel. Panellakásoknál, vagy társasházi lakásoknál figyelembe kell venni, hogy a bejárati ajtó az egyetlen olyan nyílászáró, amivel egy illetéktelen behatoló szembekerülhet. Így az ajtónk ne csak első ránézésre legyen masszív, de kellően ellenállónak kell lennie a betörőkkel szemben.

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe a bejárati ajtónk biztonságánál?

Ha meglévő ajtóját szeretné megerősíteni, akkor fontos az ajtó anyaga, lehetőleg tömör, masszív legyen. Olyan kilinccsel lássuk el, amelyik kívül lefeszítést gátló betéttel rendelkezik, vagy fixgombos, belülről pedig normál, kilincs funkciójú. Az ajtólapot is erősítsük meg, acél- vagy fémszalaggal. Ha más nem is, a zárszerkezettel szembeni oldal megerősítése mindenképpen szükséges. Egy puha fa, vagy műanyag tok esetén az ajtó könnyen felfeszíthető a zárnál. Minimum 2 zár, vagy többpontos zár felszerelése ajánlott. Az alsó és a felső zár is hengerzárbetéttel működjön. Az egyik zár helyett egy jó minőségű hevederzárat is beépíthetünk, amely több irányú záródást biztosít az ajtónak. Olyan bevésőzárat válasszunk, amely kettős reteszelésű. A bejárati ajtóknál kiemelten fontos, hogy a hengerzárbetétek 2-3 mm-nél hosszabban ne lógjanak ki az ajtó síkjából, ezeket a zárbetéteket fúrásvédő pajzsal is megerősíthetjük. Biztonsági előírás, hogy a zsanérok mellé egy kiemelést-gátlót is felszerelünk. Ajánljuk még a biztonsági ajtólánc és a nagy látószögű optikai kitekintő alkalmazását is. Fontos, hogy a zárbetét biztonságilag minősített legyen, legalább fúrásvédelemmel rendelkezzen, és mindenképpen szakemberrel szereltessük fel!

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe a családi házunk biztonságánál?

Hasonlóan, mint a lakások esetében, az ajtónak jó minőségű, erős, lehetőleg fémből kell készülnie, és nem árt a hasonló minőségű keret és zsanér. Gyengébb minőségű ajtóknál fontos lehet a biztonsági vasalatok minősége és a kiemelés-gátló, amely megakadályozhatja az ajtó leemelését. Válasszunk legalább két zárbetétet, vagy több ponton záródó zárat a bejárati ajtóba! A hevederzárnál is ügyeljünk annak minőségére. A megfelelő méretű zárbetét kiválasztása kiemelten fontos. Ha a zárbetét akárcsak 2-3 mm-rel is kilóg az ajtó síkjából, a törésvédelem már nem funkcionál hatékonyan, és az ajtó könnyű támadási felületté válik. Hatékony a fúrást, vagy törésvédő pajzs alkalmazása a zár védelmére, hosszabb zárbetéteknél pedig fokozottan javasoljuk ezek felszerelését.

Öt év teljeskörű garancia
Határidő garancia a beszerelésre
Betörésvédelmi garancia
100% egyediség garancia