Bevilágítók Több fény az előszobában

Az ajtóval színazonos oldalsó / felső bevilágítókkal több fényt engedhet a házba. A hőhídmentes ALUTHERM™ szerkezet és 3 rétegű melegperemes üvegezés A+ hőszigetelést garantál. Betörésbiztos P2 vagy P4 üvegezéssel is rendelhető.

Technikai információk

68mm vastagságú, melegprofilos alumínium szerkezet, magas hőszigetelési értékkel (0.99W/m2K). Ezt a kiemelkedő értéket egy 32mm vastagságú hőmegszakító áthidalással érjük el, amitől teljesen hőhídmentes a szerkezete.

Karbantartásmentes és tartós szerkezete évek múlva is olyan, mintha új lenne.

Az ajtó színével megegyező, színazonos megjelenéssel készítjük az Ön által választott ajtótípushoz (természetes famintázatú, vagy homogén színben).

Egyedi méretre gyártjuk, előzetes felmérés alapján, így bármilyen falnyílásba, bármilyen kombinációban beépíthető.

Eltérő színt választhat a külső és belső oldalhoz, ami azt jelenti, hogy a külső homlokzat és a belső lakótér megjelenéséhez igazíthatja az ajtó megjelenését.

Akadálymentes, alacsony küszöb: Kompozit anyagból készült hőhídmentes, időjárásálló küszöb. Válaszható három színben: világosbarna, sötétbarna és antracit.

Befelé és kifelé is nyílhat az ajtó, az ingatlan funkciójának megfelelően szabadon választható.

Méretek Minden oldalra. Több méretben.

Felső bevilágítónk magassága (h) 30 centiméter, szélességük igazódik az ajtó (és az esetleges oldalsó bevilágító) szélességéhez.

Oldalsó bevilágítónk magassága megegyezik az ajtó magasságával, szélességük (s) 30 és 50 sentiméter között variálható.

Technológia Azt tudja, amit az ajtó.

Nem kell kompromisszumot kötnie a fényesebb előszoba vagy nappali érdekében, bevilágítónk tudása és alapvető tulajdonságai igazodnak a biztonsági ajtók támasztotta kívánalmakhoz.

A hőhídmentes ALUTHERM™ szerkezet és 3 rétegű melegperemes üvegezés A+ hőszigetelést garantál. Bevilágítóink betörésbiztos P2 vagy P4 üvegezéssel is rendelhetők, így a biztonság sem szenved csorbát.

A bevilágítók természetesen színben, mintában, és a kidolgozás precizitásában is igazodnak ajtónkhoz.