Ideális lépcsőházi ajtó, emelt szintű biztonsággal

Premium RC3
264900 Forinttól

Jól hangszigetelő, masszív fém szerkezet, fa tokkal, nagylátószögű optikai kitekintővel és többféle színben választható esztétikus burkolattal – kedvező áron. Az ajtó a főzár mellett kiegészítő zárszerkezettel is rendelkezik, védett a kiemelés ellen, továbbá az alapmodellhez képest hárommal több (összesen kilenc) acéltüske rögzíti a falhoz.

Jól hangszigetelő, masszív fém szerkezet, fa tokkal, nagylátószögű optikai kitekintővel és többféle színben választható esztétikus burkolattal – kedvező áron. Az ajtó a főzár mellett kiegészítő zárszerkezettel is rendelkezik, védett a kiemelés ellen, továbbá az alapmodellhez képest hárommal több (összesen kilenc) acéltüske rögzíti a falhoz.

bővebb leírás
RC3
41 dB
kw
Masszív fém szerkezetű ajtó,
átmérő: 60 mm
9Záródási pontok
száma
Több ponton záródó főzár
Felső/oldalsó bevilágítóval is
Minden méretben
80
80N
90
90E
100E
10 szín
2 minta

Tervezze meg!

/
Szín:
mutasd mind
Minta:
mutasd mind
Ez a szín/minta csak extraként érhető el.
A rúdkilincs nem széria, külön rendelhető!
Válasszon ki egy színt, majd lapozza át a mintákat, hogy megtalálja az otthonához passzoló kombinációt.
Tetszik? Kérjen helyszíni felmérést!
Felmérést kérek

Turbózza fel az ajtót!

RC3-as biztonság – extrákkal turbózva.

Alapcsomag
Ajtólap és ajtótok az alap választható színekkel
Legmagasabb osztályú főzár (5 db kulccsal, egyedi kódkártyával)
Tanúsított kiegészítő biztonsági zár (5 db kulccsal, egyedi kódkártyával)
RC3-as biztonság: alsó és felső fúrásvédelem, le- és kiemelést gátló rejtett acéltüskék (3db) és horganyzott zsanérok/pántok
Expandált polisztirol szigetelés, speciális hangszigetelő réteg
Optikai kitekintő (kukucska), kilincs választható színekkel, horganyzott acél küszöb választható színekben
264900 Ft
Felmérést kérek
Xtra csomag
mindent tud, amit az alapmodell
Felső fúrásvédelem
6900 Ft
Magasabb biztonságú zárak
20900 Ft
Ajtólap díszítéssel
30000 Ft
Kiegészítők díja
Ft
Összesen
Ft
Kedvezmény
Ft
278700 Ft
Felmérést kérek

A fenti extrák egyenként is megrendelhetők. További egyedi kiegészítők:

Inox ajtólap minták
30000 Ft
az ajtó szerkezete, kiegészítők
Felső fúrásvédelem
Optikai kitekintő (kukucska)
Alsó/felső biztonsági zár (1-kulcsos)
Magasabb biztonságú zárak
Alsó fúrásvédelem
RC3 biztonsági (beltéri ajtóhoz)
Hőhíd-védett ajtószárny
Edzett acélrudazat az ajtólapban
Speciális hangszigetelő lap
Polisztirolhab szigetelés
Ajtólap díszítéssel
Bővebb információért kattintson a dobozokra! A zöld ikonnal megjelölt kiegészítőket az alapmodell nem tartalmazza.

Megerősített védelem

RC3 minősítésű ajtó

Válasszon vagyonvédelmi szakemberek ajánlásával és hatósági minősítéssel rendelkező, letesztelt biztonsági ajtót, ami valódi biztonságot nyújt Önnek.

Mit jelent az RC3 minősítés?

Nem engedi be a zajt

Kiemelkedő hangszigetelés

Lépcsőházi ajtajaink nem csak a betörőt tartják kint, hanem a nemkívánatos szagokat és zajokat is, köszönhetően a speciális hangszigetelő rétegnek.

Bővebben a hangszigetelésről
Miért az Unisec?

Leegyszerűsítjük Önnek a folyamatot!

Az egész folyamatot úgy alakítottuk ki, hogy Ön biztosan a legmegfelelőbb ajtót válassza, majd az gyorsan, precízen beszerelve kerüljön a helyére.

Tanácsadás

Átgondolt tanácsokat adunk. Nem hagyjuk, hogy céljainak nem megfelelő ajtót válasszon.

Felmérés

Felmérjük a helyszínt, gondosan megvizsgáljuk hova és hogyan építjük be az ajtót.

Beépítés

Az ajtót értő módon szereljük be. Kedvesek vagyunk és ki is takarítunk magunk után.
Valós vélemények a netről

Vásárlóink nagyszerűek

Kelen Réka
2017.08.23
Facebook ➞

Profi ügykezelés, pontos, precíz, kedves, felkészült munkatársak. Minden olajozottan ment, abszolút elégedettek vagyunk.

Lukács Gyula
2016.12.21
Facebook ➞

Tegnap beszerelték az új ajtót, a két szerelő nagyon gyors és ügyesen dolgozott! Maximálisan meg vagyok elégedve az ajtóval tetszik ! Ajánlani tudom mindenkinek!

Molnár Vera
2016.12.23
Facebook ➞

Nagyon elégedett vagyok mind az ajtóval, mind a szakszerű beszereléssel! Kedves, ügyes SZAKEMBEREK! köszönöm és ajánlom őket

Vásárlás – szállítás – beépítés

Gyakran feltett kérdések

Miben tér el a hőhíd védett és a hőhíd csökkentett tok?

Kültéri ajtóink alap felszereltsége a hőhíd csökkentett tok, amit zárt de fűtetlen lépcsőházba ajánlunk a kisebb hőkülönbség miatt. A hőhíd védett tok (PERFOTHERM) perforálva van, nincs megszakítva. Így a nagyobb hő különbség miatt nem fog izzadni a tok (páralecsapódás), ezért családi házakba, vagy nyitott folyosós lépcsőházakba ajánljuk.

Mit jelent az egykulcsos rendszer?

Az egykulcsos rendszerek kényelmi funkciókat látnak el. Előnye, hogy az ajtóban lévő két különálló zárbetétek ugyanazzal a kulccsal nyithatóak, így kevesebb kulcsra van szükség és megszabadulhat a nagy kulcscsomótól.

Nyári nagy melegben deformálódik az ajtólap?

A kültéri ajtók szerkezete teljesen hőhídmentesített, így a nyári melegben sem tudnak az ajtólapok eldeformálódni. Felületük UV védelemmel ellátott fóliával vannak ellátva, melynek köszönhetően színüket sem veszítik el.

Kifelé nyílóra is beépíthetők az ajtók? Így is biztonságosak?

Igen, az ajtók beépíthetők kifele nyílóra is. Ebben az eseteben a zsanérok láthatóak, de biztonsági szempontból nem veszítenek értékükből, mert minden zsanér mögött kiemelésgátló acéltüske található. Erre a funkcióra azért is lehet szükség, hogy az előszobánkat belsőteret megnöveljük. pl. az ajtó nem nyitható 90 fokban, mert ott éppen egy cipőszekrény, a másik oldalon meg egy kifelé nyíló fürdőszoba ajtó van

Akadálymentes a küszöb?

Igen. Az ajtó alapfelszereltségébe tartozó küszöb 19 mm magas, amely teljes akadálymentes áthaladást biztosít.

Ha minél több zárral szerelem fel az ajtómat az megvéd a betörőkkel szemben?

Gyakran előforduló tévhit, hogy a minél több zárbetét felszerelésével biztonságosnak hisszük az ingatlanunkba való bejutás megakadályozását. Pedig a nem megfelelően megválasztott zárbetétekkel, csakis magunknak okozunk kényelmetlenséget a napi ajtóhasználatnál. Vegyünk pl. egy erős biztonsági ajtót, ami 3, vagy annál több egyszerű zárral van szerelve, ami a beépítést követően nem sokkal magától szétesik, vagy éppen az egyszerűsége miatt az illetéktelen behatolók is halkan és gyorsan hatástalanítani tudják. A megnyugtató biztonsághoz nem a mennyiség, sokkal inkább a minőség ami fontos! Vegyünk egy biztonságos bejárati ajtót 1, vagy legfeljebb 2 valóban jó minőségű biztonsági zárral és megfelelő vasalatokkal! Ezzel már elmondhatjuk, hogy megtettük azokat a lépéseket, amivel egy megnyugtató biztonsági védelmet biztosíthatunk ingatlanunk és persze értékeink számára. A jó minőségű biztonsági zárbetétek ugyanis megnehezítik az illetéktelenek bejutását, mivel hatástalanításuk több időt vesz igénybe. A zárbetétek zajos, hosszú hatástalanítási procedúrája megnöveli a lebukás kockázatának lehetőségét, ezért az ilyen lakásokat, házakat nagyobb eséllyel kerülik el az elkövetők.

Mivel érhetem el a legnagyobb biztonságot?

Egy megfelelően kiválasztott biztonsági ajtó, ami két valóban jó minőségű zárbetéttel és vasalattal van szerelve megfelelő védelmet biztosít számunkra. El kell ismernünk, hogy tökéletes, mindenre kiterjedő biztonság nem létezik, de fontos, hogy az ajtó - ami a leggyakoribb behatolási felült, az ingatlan többi nyílászárójának biztonsági kategóriájával összhangban legyen, így hagyunk a lehető legkissebb esélyt az illetéktelen behatolók számára. A megelőzés is fontos, ráadásúl kifizetődőbb. Amennyiben ingatlanunk rendelkezik biztosítással, az abban megjelölt értékek biztosítására, a biztosítók konkrét elvárásokat támasztanak a védelmi szintet illetően. Érdemes a biztonsági szintet ennek figyelembevételével kialakítani, hogy az ingatlanunk védelem szintje a védett értékek nagyságával arányban kerüljön.

Hogyan tegyem lépcsőházi lakásunkat biztonságossá? Milyen biztonsági ajtót válasszak?

Az ajtó minőségére kell fokozott figyelmet fordítanunk, ahhoz, hogy megnyugtató védelemre törekedjünk. Egy szerkezetileg masszív fém biztonsági ajtónál is számít a vasalatok minősége. A biztonsági bejárati ajtót úgy kell megválasztani, hogy az összhangban legyen a lakás biztonsági paramétereivel. Panellakásoknál, vagy társasházi lakásoknál figyelembe kell venni, hogy a bejárati ajtó az egyetlen olyan nyílászáró, amivel egy illetéktelen behatoló szembekerülhet. Így az ajtónk ne csak első ránézésre legyen masszív, de kellően ellenállónak kell lennie a betörőkkel szemben.

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe a bejárati ajtónk biztonságánál?

Ha meglévő ajtóját szeretné megerősíteni, akkor fontos az ajtó anyaga, lehetőleg tömör, masszív legyen. Olyan kilinccsel lássuk el, amelyik kívül lefeszítést gátló betéttel rendelkezik, vagy fixgombos, belülről pedig normál, kilincs funkciójú. Az ajtólapot is erősítsük meg, acél- vagy fémszalaggal. Ha más nem is, a zárszerkezettel szembeni oldal megerősítése mindenképpen szükséges. Egy puha fa, vagy műanyag tok esetén az ajtó könnyen felfeszíthető a zárnál. Minimum 2 zár, vagy többpontos zár felszerelése ajánlott. Az alsó és a felső zár is hengerzárbetéttel működjön. Az egyik zár helyett egy jó minőségű hevederzárat is beépíthetünk, amely több irányú záródást biztosít az ajtónak. Olyan bevésőzárat válasszunk, amely kettős reteszelésű. A bejárati ajtóknál kiemelten fontos, hogy a hengerzárbetétek 2-3 mm-nél hosszabban ne lógjanak ki az ajtó síkjából, ezeket a zárbetéteket fúrásvédő pajzsal is megerősíthetjük. Biztonsági előírás, hogy a zsanérok mellé egy kiemelést-gátlót is felszerelünk. Ajánljuk még a biztonsági ajtólánc és a nagy látószögű optikai kitekintő alkalmazását is. Fontos, hogy a zárbetét biztonságilag minősített legyen, legalább fúrásvédelemmel rendelkezzen, és mindenképpen szakemberrel szereltessük fel!

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe a családi házunk biztonságánál?

Hasonlóan, mint a lakások esetében, az ajtónak jó minőségű, erős, lehetőleg fémből kell készülnie, és nem árt a hasonló minőségű keret és zsanér. Gyengébb minőségű ajtóknál fontos lehet a biztonsági vasalatok minősége és a kiemelés-gátló, amely megakadályozhatja az ajtó leemelését. Válasszunk legalább két zárbetétet, vagy több ponton záródó zárat a bejárati ajtóba! A hevederzárnál is ügyeljünk annak minőségére. A megfelelő méretű zárbetét kiválasztása kiemelten fontos. Ha a zárbetét akárcsak 2-3 mm-rel is kilóg az ajtó síkjából, a törésvédelem már nem funkcionál hatékonyan, és az ajtó könnyű támadási felületté válik. Hatékony a fúrást, vagy törésvédő pajzs alkalmazása a zár védelmére, hosszabb zárbetéteknél pedig fokozottan javasoljuk ezek felszerelését.

Öt év teljeskörű garancia
Határidő garancia a beszerelésre
Betörésvédelmi garancia
100% egyediség garancia