SZOLGÁLTATÁSOK
Díjmentes szaktanácsadás
Díjmentes helyszíni felmérés
Unisec Plusz
Biztosítás
Szakszerű
beszerelés
Időszakos
karbantartás
24 órás zármentési szolgáltatás
Minden érdeklődő számára díjmentes szaktanácsadással segítünk az ízlésüknek, elképzelésüknek megfelelő ajtó kiválasztásában. A találkozó alkalmával az ügyfél igényeket megismerve, szakembereink segítégével közösen kiválaszthatják a megfelelő biztonsági kategóriát, a kívánt színt, mintát.
További részletekért hívja a
+36-1 794 6019-es telefonszámot!
Cégünk Budapesten díjmentes helyszíni felmérést biztosít ügyfelei számára, amely elengedhetetlen a nyílászárók megfelelő méretének kiválasztásához és a szakszerű beépítéséhez. A megfelelő méret meghatározása garantálja a hosszú távú, megbízható működést. A helyszíni felmérést minden esetben magas szakipari tapasztalattal rendelkező kollégáink végzik. Az általunk beépített UniSec nyílászárók helyszíni felmérése Budapest egész területén díjmentes. Budapest területén kívül a helyszíni felmérés díja: bruttó 12.700 Ft. Kiszállási költség: 127 Ft/ km. A nyílászárók gyártási méreteinek méretpontosságára csak az általunk elvégzett felméréseket követően vállalunk garanciát.
Díjmentes helyszíni felmérésünket kérje a
+36-1 794 6019-es telefonszámon!
Az Unisec Plusz Biztosítás szolgáltatással egyszeri 50%-os vásárlási kedvezményt biztosítunk ügyfeleink részére az új nyílászáró árából, amennyiben fizikai sérülés következtében annak cseréje válik esedékessé. Az Unisec Plusz Biztosítás szolgáltatás időtartama a nyílászáró beszerelésének vagy átadásának napját követő napon kezdődik és az azt követő két éven belül vehető igénybe. A Unisec Plusz Biztosítás szolgáltatás díja a megvásárolt, megrendelő lapon részletezett nyílászáró bruttó árának 10%-a. Az Unisec Plusz Biztosítás szolgáltatás a nyílászáró megvásárlásakor igényelhető.
Hívja szakértőnket a
+36-1 794 6019-es telefonszámon!
A nem megfelelő szakértelemmel és minőségben beépített nyílászáró csökkentheti az ajtó funkcionális működését, élettertamát és nem utolsó sorban az esztétikai megjelenését. Az UniSec csapata kiemelt hangsúlyt fektet a részfolyamatok, mint a gyártás, értékesítés és a beszerelést végző kollégák szoros együttműködésére. Ennek köszönhetően munkatársaink ,a biztonsági ajtók teljeskörű ismeretének tudatában, a nyílászárók beépítését szakszerűen, pontosan végzik el, amire hosszú távú és mindenre kiterjedő garanciát vállalunk.
Egyeztessünk a részletekről a
+36-1 794 6019-es telefonszámon!
A hosszútávon megbízható működés érdekében az ajtók karbantartásának alkalmavál a következő munkálatokat végezzük el:
 • Az ajtó könnyű, akadálymentes zárodásának ellenőrzése, szükség szerinti utóállítása.
 • A mozgó és kopó alkatrészek, mint a zárszerkezetek, zsanérok, kilincs működésének tesztelése, a rögzítő csavarok ellenőrzése.
 • Zárszerkezetek tisztítása és kenőanyaggal való ápolása.
 • Gumi szigetelések ellenőrzése, szükség szerinti igazítása a tokon és az ajtó lapján.
 • Üvegezőlécek rögzítésének ellenőrzése.
 • Felület épségének ellenőrzése.
 • Ajtó körüli szigetelő tömítések utójavítása.
A karbantartás költsége bruttó 5.000 Ft / ajtó
Biztonsági ajtóinkról a
+36-1 794 6019-es telefonszámon érdeklődhet!
Mi a kellemetlen szituáciokban is az Ügyfeleink mellet vagyunk. Elvesztette a kulcsát, vagy kizárta magát Otthonából? A roncsolásmentes zármentés területén nagy tapasztalatal rendelkező parterünk segítségével, az év minden napján (ünnepnapokon is) éjjel és nappal is rendelkezésére állunk. Szükség esetén hívja az alábbi elérhetőséget, és 24 órán belül segítünk! Non-Stop zármentés: 06-20/575 15 95
Biztonsági ajtóinkról a
+36-1 794 6019-es telefonszámon érdeklődhet!
GARANCIÁK
Élettartam
Betörésvédelmi
Védelmi
Határidő
Pénzvisszafizetési
Akár 50 év múlva is számíthat a nálunk vásárolt nyílászáró alapanyagára és összeszerelési minőségére!
A megbízhatóság és a szavahihetőség nálunk elsődleges szempont. Ennek megfelelően az Optimus Mercator Kft., mint az unisec.hu weboldal üzemeltetője a hatályos jogszabályi előírásoktól eltérően a 11/1985(VI.22.) ÉVM-IpM-KM-MÉM-BkM együttes rendeletben meghatározott 2 éves, kötelező szavatossággon felül, az általunk rendszeresen karbantartott nyílászárókra, további 48 (nyegyvennyolc) éves garanciát biztosít. Ügyfeleink számára így kedvezőbb 50 (ötven) éves teljes körű garanciát (jótállást) biztosítunk.
További részletekért hívja a
+36-1 794 6019-es telefonszámot!
Amennyiben az általunk javasolt biztonsági ajtón keresztül mégis betörnének, visszaadjuk az ajtó teljes árát!
Biztonsági ajtóink védelmi képességei határtalan magabiztossággal ruháznak fel bennünket. Meggyőződésünk, hogy a beszerelt ajtók puszta látványa is visszatartó tényező, egy alaposabb vizsgálat, ne adj isten, próbálkozás pedig minden betörőnek elveszi a kedvét a védett ingatlan kifosztásától. Amennyiben mégis megtörténik a baj, és bizonyíthatóan a tőlünk vásárolt bejárati ajtón keresztül hatolt be az elkövető, az Optimus Mercator Kft. teljes egészében visszatéríti az ajtó vételárát. A kivétel néha erősíti a szabályt. Azt gondoljuk, hogy ebben az esetben erre soha nem kerül sor.
Ingyenes helyszíni felmérésünket kérje a
+36-1 794 6019-es telefonszámon!
Biztonsági ajtóink kíválóan szerepeltek a Magyar Biztosítók Szövetségének áthatolási ellenállást vizsgáló tesztjein!
A betörések 90%-a a bejárati ajtón keresztül történik, ezért kértük a Magyar Biztosítók Szövetségét arra, hogy minősítse ajtóink védelmi képességeit. A betörést szimuláló roncsolásos vizsgálat a MABISZ előírásoknak megfelelően, több kategóriában zajlott. 100% betörés-ellenállás, vagy áttörési, áthatolási ellenállás kifelyezetten a kategóriáknak megfelelő eszközökre és a meghatározott ideig voltak tesztelve. Az Unisec által forgalmazott biztonsági ajtók, akkreditált külföldi (nemzetközi) vizsgálóintézet által végzett roncsolásos vizsgálat alapján, maradéktalanul megfelelnek az ENV 1627:2000 szabványnak.
Hívja szakértőnket a
+36-1 794 6019-es telefonszámon!
Ajándékba adjuk az ajtót, ha csúszunk a szerződésben vállalt határidővel!
Tökéletesen biztosak vagyunk magunkban, illetve beszerelő és beszállító partnereinkben. Amennyiben a Vállalkozói szerződésben rögzített határidőt nem tudjuk teljesíteni, akár csak egy nappal is túllépjük, akkor Önnek ajándékozzuk a terméket, sőt még ki is szállítjuk a szerződésben meghatározott címre.*

*Amennyiben a cégünktől megvásárolt termék leszállítását, vagy beszerelését a vásárló szándékos, vagy szándék nélküli akadályoztatása miatt nem tudjuk teljesíteni, a határidő vállalási garancia nem érvényesíthető.
Egyeztessünk a részletekről a
+36-1 794 6019-es telefonszámon!
Nálunk egy egész hónapja van arra, hogy meggondolja magát!
Hiszünk az általunk forgalmazott termékek magas minőségében, az őszinte és teljes körű tájékoztatás erejében. Bízunk abban, hogy minden vásárlónk a leginkább hozzá illő terméket rendeli meg. Ha a vásárlást követően mást tapasztal, mint amiről tájékoztattuk, vagy csak meggondolta volna magát, akkor a még nem használt, sérülésmentes árut az eredeti csomagolásában hozza vissza a vásárlást igazoló számlával, és visszaadjuk a termék teljes árát. *

* Az UniSec pénzvisszafizetési garanciája a vásárlás napjától számított 30 napig érvényes.
Biztonsági ajtóinkról a
+36-1 794 6019-es telefonszámon érdeklődhet!

Gerda WX20 ajtók

- Egyedi dizájn burkolatú ajtók

Energiatakarékos és biztonságos. Az acélszerkezetű ajtóknál a WX20 ajtó az egyik legjobb hő és hangszigetelési értékkel rendelező biztonsági ajtó. A WX20 biztonsági ajtóval nem kell választania a biztonság és a szigetelő érték között, hiszen a WX20 ajtó mindegyik szempont szerint, saját kategóriája egyik legjobbja. 

A WX20 biztonsági ajtó előnyei:

 • Dupla biztonsági zárszerkezet,
 • Biztonsági acélrács szerkezet,
 • 9 acéltüskés záródás,
 • Mindkét oldalon biztonsági acéllappal és faborítással védet szerkezet,
 • Kitűnő hő és hangszigetelés,
 • Hőhídmentes, UV és karcálló ajtólap
 • Új perforált acéltok kialakításának köszönhetően a tok hőátadási képessége is csökken
 • Dupa gumiszigetelésnek köszönhetően (ajtólap és ajtótok) hermatikusan záródó ajtó, amely csökkenti fűtési számláit
 • Széles látószögű kitekintő
 • 2 év garancia + 48 év UNISEC garancia

Mi gondoltunk az Ön mindennapi kényelmére is: Rendeljen egykulcsos kényelmi biztonsági zárbetétet ajtója mellé, amivel a maximális biztonság mellett, Ön egyetlen kulcsal tudja működtetni az ajtó mindkét zárbetétjét.

Ügyfeleink mondták  
Jellemzők
Műszaki adatok
Színek
Minták
Kilincs
 • Egyszárnyú, kültéri bejárati biztonsági ajtó
 • Szélessége 80-100 cm-ig
 • Magassága 210 cm
 • Betörésvédelem ENV 1627 2. Osztály
 • Hőszigetelés 1,6 W/Km2
 • Hangszigetelés 35 dB.

Az ajtó árába tartozó alapfelszereltség

 • Főzár: Az EN 12209 szabvány szerinti legmagasabb, 7 osztályú betörésvédelemmel rendelkezik. A hozzá tartozó WK M7 euro profil cilinderbetét az EN 1303 szabvány szerinti legmagasabb, 6. osztályú tanúsítással rendelkezik. A zárszerkezet garantálja a magas betörés elleni védelmet.
 • Másodzár: Az EN 12209 szabvány szerint hitelesített és a legmagasabb, 7. osztályú betörésvédelemmel. A hozzá tartozó euro profil cilinder biztosítja az ajtók gyors és kényelmes zárását és nyitását.
 • 3 kiemelést gátló acélcsap megakadályozza, hogy az ajtót az ajtópántról leemeljék.
 • Az ajtót 3 erős csuklópánt tartja szorosan, politetrafluoretilén (PTFE, vagy más néven TeflonŸ) alátétekkel, amelyek biztosítják az ajtó egyenletes és csendes működését és a 3D-s állíthatóságot.
 • 1,5 mm vastag horganyzott acélból készült szimmetrikus FD keret, amelynél az ajtó kialakítást dekoratív, az ajtó színéhez teljes mértékben igazodó PVC fólia adja.
 • Kilincsek és felszerelések eloxált kivitelben: platina, fényes króm, fényes réz, fényezett réz színekben kapható ami garantálja az ajtó igényes összhatását.
 • Az ajtó hőálló és elasztomer (TPE) tömítéssel van ellátva.
 • Tömítéssel rendelkező rozsdamentes acélküszöb -19 mm.

Opcionálisan felár ellenében választható prémium kiegészítők

 • Ajtószereléshez ideiglenes, cinkbevonatú acélküszöb.
 • Tömített küszöb:
  • rozsdamentes acél 32 mm.
  • tölgy 19 mm.
  • tölgy 35 mm.
  • Sapele 19 mm.
  • Sapele 35 mm.
 • Keret (horganyzott acél 1,5 mm, furnér) tömítéssel:
  • FC szimmetrikus keret.
  • FR egynyílású keret.
  • FN sarok keret.
 • Az EN1303 szabvány szerinti 6-os osztályba tartozó tanúsított WKM4 euro profil cilinder, a másodzáron gombbal.
 • Az EN 1303 szabvány szerint hitelesített biztonsági zárkészlet, amellyel 1 kulcsos rendszerben, ugyanez a kulcs használatos a Gerda ZW1000 főzárban és a Gerda ZW550 másodzárakban.
 • Automatikusan felültetett küszöb.
 • Merevlánc ajtónyitó, amely lehetővé teszi a biztonságos ajtónyitást, kitekintést.

Előnyök

 • Masszív acélszerkezet, magas biztonsági ellenálás
 • Széles méret és színválaszték
 • Jó hang és zajszigetelés
 • Kitűnő hőszigetelés
 • Cserélhető MDF lap borítás
 • 50 év garancia

Prémium szolgáltatásaink

 • Díj és kötelezettség mentes helyszíni felmérés
 • Szaktanácsadás
 • 30 napos pénz visszafizetési garanci
 • Szállítási határidő garancia
 • Plusz garancia szolgáltatásunk kertén belül Ön mindenre kiterjedő védelemet köthet a megvásárolt ajtóra
 • Expressz szolgáltatás – 24 órán belüli ajtócsere
 1. Az ajtólap magas minőségű 1,0 mm vastag horganyzott acéllap, kezelésmentes, könnyen tisztítható, karcálló PVC fólia bevonattal.
 2. Ajtóbélés – poliészter hab.
 3. Cserélhető MDF burkolat.
 4. Kiváló minőségű nemesacélból készült biztonsági rudak, amelyek a különleges rögzítési technológiának köszönhetően elforognak, ha megkísérlik azok átvágását.
 5. Főzár szerkezet.
 6. Másodzár
 7. Opcionális felár ellenében rendelhető merevlánc.
 8. Állítható pántok.
 9. Fix kiemelést gátló acél reteszek.
 10. MDF lapot tartó sín, amely lehetővé teszi a panel gyors és egyszerű cseréjét
 11. Alsó ajtólap záró pecsét.
 12. Küszöb gumiszigetelés
 13. Ajtólap gumiszigetelés
 
 

FA keret

FC keret

FR keret

FT keret

Paneles ajtólap színek

FSB FEHÉR FLB ALDER FCC CALVADOS FCB SÖTÉT KALVADOS FDE ARANYTÖLGY
FDM VÖRÖSTÖLGY FMG SÖTÉT TÖLGY FRP VILÁGOS DIÓ FRM ARTEMIDA DIÓ FRB BRAZIL DIÓ
FRR ALPESI DIÓ WENGE

Festett ajtólap színek

RAL 9016 FEHÉR RAL 8003 VILÁGOS BARNA RAL 8016 SÖTÉT BARNA RAL 7016 GRAFIT RAL 6009 ZÖLD FENYŐ
RAL 3011 BORDÓ RAL 6005 SÖTÉTZÖLD RAL 8014 SEPIA BARNA

Ajtókeret és paneltartó szegély színek

RAL 9016 FEHÉR RAL 8003 VILÁGOS BARNA RAL 8016 SÖTÉT BARNA RAL 7016 GRAFIT RAL 6009 ZÖLD FENYŐ
RAL 3011 BORDÓ RAL 6005 SÖTÉTZÖLD RAL 8014 SEPIA BARNA FDE ARANYTÖLGY FRP VILÁGOSDIÓ
FRB BRAZIL DIÓ FRR ALPESI DIÓ FCC CALVADOS

Halifax

Bradford

P00

Róma

Madrid

London

P20 Olimpia

Florance

P02

P07

P14

P25

P34

P46 Velence

P38

P39 

P40

P41 

 

P42

 

Barcelona

P43

P62 

P74

P81 

 

P82

 

Werona

P94

P95 

P96 

P97

 

P98

 

Capitol

       

 

LIGNUM kollekció

LUB Braga

LUC Vigo

LUD Ferrara

L4A Atlanta

LHA Colorado

L8A Orlando

L4B Castalia

LHB Cappadocia

8B Pasadena

 

 

AURUM 20 kollekció

PLR Rotterdam

PLV Victoria

PLK Kingston

PLP Prato

Hel

Alice Spring

 

 

Olivia
Platina
Ezüst
Arany

A weboldalon szereplő képek illusztrációk. A weboldalon szereplő adatok és képek kizárólag a tájékoztatást szolgálják, azok nem képezik semmilyen szerződési ajánlat részét, nem minősűl nyilvános ajánlattételnek. A feltüntetett árak nettó/bruttó összegek, amelyek a bruttó árból számítva érvényesek és 1 darab ajtóra vonatkoznak, amely ár nem tartalmazza a beszerelés, kiszállítás, helyreállítás költségét, kivétel, ha külön megjelenítésre került. A beépítés normál méretben, illetve fal szerkezetben értendő. Eltérés lehet, a helyszín egyediségéből adódóan, mint például beton panel, vasbeton falzerkezet vagy vaskeretes tok. Az oldalon lévő tájékoztatás nem teljeskörű, a részletekről érdeklődjön a bemutatótermünkben, ahol az ajtó típusától és kiegészítőktől függően kap személyreszabott ajánlatot. Az ajánlat függ az ajtó típusától és az ajtókhoz választható egyedi kiegészítőktől, illetve a beépítési helyszín egyediségétől.