SZOLGÁLTATÁSOK
Díjmentes szaktanácsadás
Díjmentes helyszíni felmérés
Unisec Plusz
Biztosítás
Szakszerű
beszerelés
Időszakos
karbantartás
24 órás zármentési szolgáltatás
Minden érdeklődő számára díjmentes szaktanácsadással segítünk az ízlésüknek, elképzelésüknek megfelelő ajtó kiválasztásában. A találkozó alkalmával az ügyfél igényeket megismerve, szakembereink segítégével közösen kiválaszthatják a megfelelő biztonsági kategóriát, a kívánt színt, mintát.
További részletekért hívja a
+36-1 794 6019-es telefonszámot!
Cégünk Budapesten díjmentes helyszíni felmérést biztosít ügyfelei számára, amely elengedhetetlen a nyílászárók megfelelő méretének kiválasztásához és a szakszerű beépítéséhez. A megfelelő méret meghatározása garantálja a hosszú távú, megbízható működést. A helyszíni felmérést minden esetben magas szakipari tapasztalattal rendelkező kollégáink végzik. Az általunk beépített UniSec nyílászárók helyszíni felmérése Budapest egész területén díjmentes. Budapest területén kívül a helyszíni felmérés díja: bruttó 12.700 Ft. Kiszállási költség: 127 Ft/ km. A nyílászárók gyártási méreteinek méretpontosságára csak az általunk elvégzett felméréseket követően vállalunk garanciát.
Díjmentes helyszíni felmérésünket kérje a
+36-1 794 6019-es telefonszámon!
Az Unisec Plusz Biztosítás szolgáltatással egyszeri 50%-os vásárlási kedvezményt biztosítunk ügyfeleink részére az új nyílászáró árából, amennyiben fizikai sérülés következtében annak cseréje válik esedékessé. Az Unisec Plusz Biztosítás szolgáltatás időtartama a nyílászáró beszerelésének vagy átadásának napját követő napon kezdődik és az azt követő két éven belül vehető igénybe. A Unisec Plusz Biztosítás szolgáltatás díja a megvásárolt, megrendelő lapon részletezett nyílászáró bruttó árának 10%-a. Az Unisec Plusz Biztosítás szolgáltatás a nyílászáró megvásárlásakor igényelhető.
Hívja szakértőnket a
+36-1 794 6019-es telefonszámon!
A nem megfelelő szakértelemmel és minőségben beépített nyílászáró csökkentheti az ajtó funkcionális működését, élettertamát és nem utolsó sorban az esztétikai megjelenését. Az UniSec csapata kiemelt hangsúlyt fektet a részfolyamatok, mint a gyártás, értékesítés és a beszerelést végző kollégák szoros együttműködésére. Ennek köszönhetően munkatársaink ,a biztonsági ajtók teljeskörű ismeretének tudatában, a nyílászárók beépítését szakszerűen, pontosan végzik el, amire hosszú távú és mindenre kiterjedő garanciát vállalunk.
Egyeztessünk a részletekről a
+36-1 794 6019-es telefonszámon!
A hosszútávon megbízható működés érdekében az ajtók karbantartásának alkalmavál a következő munkálatokat végezzük el:
 • Az ajtó könnyű, akadálymentes zárodásának ellenőrzése, szükség szerinti utóállítása.
 • A mozgó és kopó alkatrészek, mint a zárszerkezetek, zsanérok, kilincs működésének tesztelése, a rögzítő csavarok ellenőrzése.
 • Zárszerkezetek tisztítása és kenőanyaggal való ápolása.
 • Gumi szigetelések ellenőrzése, szükség szerinti igazítása a tokon és az ajtó lapján.
 • Üvegezőlécek rögzítésének ellenőrzése.
 • Felület épségének ellenőrzése.
 • Ajtó körüli szigetelő tömítések utójavítása.
A karbantartás költsége bruttó 5.000 Ft / ajtó
Biztonsági ajtóinkról a
+36-1 794 6019-es telefonszámon érdeklődhet!
Mi a kellemetlen szituáciokban is az Ügyfeleink mellet vagyunk. Elvesztette a kulcsát, vagy kizárta magát Otthonából? A roncsolásmentes zármentés területén nagy tapasztalatal rendelkező parterünk segítségével, az év minden napján (ünnepnapokon is) éjjel és nappal is rendelkezésére állunk. Szükség esetén hívja az alábbi elérhetőséget, és 24 órán belül segítünk! Non-Stop zármentés: 06-20/575 15 95
Biztonsági ajtóinkról a
+36-1 794 6019-es telefonszámon érdeklődhet!
GARANCIÁK
Élettartam
Betörésvédelmi
Védelmi
Határidő
Pénzvisszafizetési
Akár 50 év múlva is számíthat a nálunk vásárolt nyílászáró alapanyagára és összeszerelési minőségére!
A megbízhatóság és a szavahihetőség nálunk elsődleges szempont. Ennek megfelelően az Optimus Mercator Kft., mint az unisec.hu weboldal üzemeltetője a hatályos jogszabályi előírásoktól eltérően a 11/1985(VI.22.) ÉVM-IpM-KM-MÉM-BkM együttes rendeletben meghatározott 2 éves, kötelező szavatossággon felül, az általunk rendszeresen karbantartott nyílászárókra, további 48 (nyegyvennyolc) éves garanciát biztosít. Ügyfeleink számára így kedvezőbb 50 (ötven) éves teljes körű garanciát (jótállást) biztosítunk.
További részletekért hívja a
+36-1 794 6019-es telefonszámot!
Amennyiben az általunk javasolt biztonsági ajtón keresztül mégis betörnének, visszaadjuk az ajtó teljes árát!
Biztonsági ajtóink védelmi képességei határtalan magabiztossággal ruháznak fel bennünket. Meggyőződésünk, hogy a beszerelt ajtók puszta látványa is visszatartó tényező, egy alaposabb vizsgálat, ne adj isten, próbálkozás pedig minden betörőnek elveszi a kedvét a védett ingatlan kifosztásától. Amennyiben mégis megtörténik a baj, és bizonyíthatóan a tőlünk vásárolt bejárati ajtón keresztül hatolt be az elkövető, az Optimus Mercator Kft. teljes egészében visszatéríti az ajtó vételárát. A kivétel néha erősíti a szabályt. Azt gondoljuk, hogy ebben az esetben erre soha nem kerül sor.
Ingyenes helyszíni felmérésünket kérje a
+36-1 794 6019-es telefonszámon!
Biztonsági ajtóink kíválóan szerepeltek a Magyar Biztosítók Szövetségének áthatolási ellenállást vizsgáló tesztjein!
A betörések 90%-a a bejárati ajtón keresztül történik, ezért kértük a Magyar Biztosítók Szövetségét arra, hogy minősítse ajtóink védelmi képességeit. A betörést szimuláló roncsolásos vizsgálat a MABISZ előírásoknak megfelelően, több kategóriában zajlott. 100% betörés-ellenállás, vagy áttörési, áthatolási ellenállás kifelyezetten a kategóriáknak megfelelő eszközökre és a meghatározott ideig voltak tesztelve. Az Unisec által forgalmazott biztonsági ajtók, akkreditált külföldi (nemzetközi) vizsgálóintézet által végzett roncsolásos vizsgálat alapján, maradéktalanul megfelelnek az ENV 1627:2000 szabványnak.
Hívja szakértőnket a
+36-1 794 6019-es telefonszámon!
Ajándékba adjuk az ajtót, ha csúszunk a szerződésben vállalt határidővel!
Tökéletesen biztosak vagyunk magunkban, illetve beszerelő és beszállító partnereinkben. Amennyiben a Vállalkozói szerződésben rögzített határidőt nem tudjuk teljesíteni, akár csak egy nappal is túllépjük, akkor Önnek ajándékozzuk a terméket, sőt még ki is szállítjuk a szerződésben meghatározott címre.*

*Amennyiben a cégünktől megvásárolt termék leszállítását, vagy beszerelését a vásárló szándékos, vagy szándék nélküli akadályoztatása miatt nem tudjuk teljesíteni, a határidő vállalási garancia nem érvényesíthető.
Egyeztessünk a részletekről a
+36-1 794 6019-es telefonszámon!
Nálunk egy egész hónapja van arra, hogy meggondolja magát!
Hiszünk az általunk forgalmazott termékek magas minőségében, az őszinte és teljes körű tájékoztatás erejében. Bízunk abban, hogy minden vásárlónk a leginkább hozzá illő terméket rendeli meg. Ha a vásárlást követően mást tapasztal, mint amiről tájékoztattuk, vagy csak meggondolta volna magát, akkor a még nem használt, sérülésmentes árut az eredeti csomagolásában hozza vissza a vásárlást igazoló számlával, és visszaadjuk a termék teljes árát. *

* Az UniSec pénzvisszafizetési garanciája a vásárlás napjától számított 30 napig érvényes.
Biztonsági ajtóinkról a
+36-1 794 6019-es telefonszámon érdeklődhet!

Gerda TT PLUS ajtók

- Hő és hangszigetelt ajtó

A TT PLUS biztonsági ajtócsalád egy időtálló, mindenre kiterjedő fizikai és mechanikai védelemmel ellátott biztonsági bejárati ajtó. Szerkezete és felülete minden időjárási körülmény között megbízható működést és védelmet jelent az Ön és értékei számára. 

A TT Plus biztonági ajtó előnyei:

 • MABISZ minősítéssel rendelkező ajtó, dupla zárszerkezettel,
 • 5 pontos záródás,
 • Mindkét oldalon biztonsági acéllappal védet szerkezet
 • Hőszigetelés 1,15 W/Km2
 • Hangszigetelés 31 dB.
 • Időjárást álló szerkezet: hőhídmentes, UV és karcálló ajtólap
 • Új perforált acéltok kialakításának köszönhetően a tok hőátadási képessége is csökken.
 • Dupa gumiszigetelésnek köszönhetően (ajtólap és ajtótok) hermatikusan záródó ajtó, amely csökkenti fűtési számláit
 • 2 év garancia + 48 év UNISEC garancia

Mi gondolunk az Ön mindennapi kényelmére is: Rendeljen egykulcsos kényelmi biztonsági zárbetétet ajtója mellé, amivel a maximális biztonság mellett, Ön egyetlen kulccsal tudja működtetni az ajtó mindkét zárbetétjét. 

Ügyfeleink mondták  
Jellemzők
Műszaki adatok
Színek
Minták
Kilincs

A TT Plus biztonsági ajtók jellemzői

 • Prémium kategóriás egyszárnyú, kültéri bejárati biztonsági ajtó
 • Ajtólap vastagsága 57mm, mindkét oldalának teljes felületét biztonsági páncéllemez borítja, amely a jobb hőszigetelési érték mellett fokozott védelemet jelent otthonának.
 • Szélessége 90-100 cm-ig
 • Magassága 206 cm
 • Betörésvédelem ENV 1627 2. Osztály, 5 perces áttörésgátlásra mninősített
 • Hőszigetelés 1,15 W/Km2
 • Hangszigetelés 31 dB.
 • 9 acéltüskével, 5 ponton, 2 irányban záródó biztonsági ajtó
 • Az ajtólappal megegyező minőségű acélkeret, 12 helyen rögzűl a fal szerkezetéhez, amely így rendkívűl masszív tartást biztosít az biztonsági ajtó számára.

Az ajtó alapárába tartozó felszereltség

 • Biztonsági főzár szerkezet és cilinderbetét, amely a legmagasabb 7-es biztonsági osztályba tartozik. Így Ön valóban biztonságba tudhatja értékeit
 • Biztonsági másodzár szerkezet amiben a cilinderbetét belülről gyors, kulcs nélküli reteszelést tesz lehetővé. Így Ön kényelmesen és gyorsan zárhatja ajtóját úgy, hogy kívülről is lehessen egy időben kulccsal nyitni
 • Exkluzív lefeszítést gátló kilincsgarnitúra
 • A főzárat biztonsági fúrásvédő pajzs védi. Amely 3 perces védelmet jelent a leggyakoribb zárfeltörési módszerek ellen
 • Az ajtót 3 erős csuklópánt tartja, TeflonŸ alátétekkel, amelyek biztosítják az ajtó egyenletes és csendes működését
 • A 3 fixen rögzített kiemelést gátló acéltüske megakadályozza, hogy az ajtót az ajtópántról illetéktelenek leemeljék
 • Az ajtókeret az ajtó lapjával szín azonos, horganyzott és perforált acélból készült. A keret teljes hosszában gumitömítéssel szigetelt.
 • Az ajtólap gumiszigeteléssel van ellátva. Így a keret és az ajtólap hermetikus záródást biztosít az Ön számára.
 • Rozsdamentes acélküszöb akadálymentes kivitelben (19mm magas).
 • Fahatású sík és préselt mintával ellátott ajtófelületek.

 

Opcionálisan felár ellenében választható prémium kiegészítők

 • Ajtószereléshez ideiglenes, cinkbevonatú acélküszöb.
 • Biztonsági merevlánc, amely az ajtó 5-7 cm nyithatósága mellett is biztonságos záródást biztosít az ajtónak
 • Tömített küszöb
  • Rozsdamentes acél 32 mm
  • Tölgy 19 mm
  • Tölgy 35 mm
  • Sapele 19 mm
  • Sapele 35 mm
 • Az EN 1303 szabvány szerint hitelesített 2 készlet euro profil cilinder “1 kulcsos rendszerben”, ugyanaz a kulcs használatos a Gerda ZW1000 főzárban és a Gerda ZW550 másodzárakban
 • Az EN 1303 szabvány szerint hitelesített 2 WKM4 euro profil cilinder a fő és a másodzárokhoz, opcionálisan 1 kulcsos rendszerben.
 • Alsó kefetömítés.
 • Esztétikus zsanértakaró kupak

 

Előnyök

 • Széles méret- és színválaszték
 • Időjárás ellenálló szerkezet
 • Kitűnő hőszigetelés
 • 5 év garancia

Prémium szolgáltatásaink

 • Díj és kötelezettség mentes helyszíni felmérés
 • Szaktanácsadás
 • 30 napos pénz visszafizetési garanci
 • Szállítási határidő garancia
 • Plusz garancia szolgáltatásunk kertén belül Ön mindenre kiterjedő védelmet köthet a megvásárolt ajtóra
 • Expressz szolgáltatás – 24 órán belüli ajtócsere
 1. Az ajtólap magas minőségű horganyzott acéllap, kezelésmentes, könnyen tisztítható, karcálló PVC fólia bevonattal.
 2. Ajtóbélés – poliészter hab.
 3. Főzár szerkezet.
 4. Másodzár szerkezet
 5. Állítható pántok.
 6. Fix, kiemelést gátló acélreteszek.
 7. Ajtólap gumitömítése.
 8. Opcionálisan rendelhető merevlánc, amely nem tartozik az ajtó alaptartozékához
FSB FEHÉR FDE ARANYTÖLGY FRP VILÁGOS DIÓ FRR ALPESI DIÓ FRB BRAZIL DIÓ
FMA MAHAGÓNI

ANTRACYT

WINCHESTER

ASPEN 01

ASPEN 02

ASPEN 03

ASPEN 04

ASPEN 06

ASPEN 08

BARCELONA

LIASSZABON

LONDON

FLUS

REVENNA

TOKIO 01

TOKIO 02

TOKIO 

VENEZIA

 

WERONA

PLATINA

KRÓM

OLIVA

ARANY

A weboldalon szereplő képek illusztrációk. A weboldalon szereplő adatok és képek kizárólag a tájékoztatást szolgálják, azok nem képezik semmilyen szerződési ajánlat részét, nem minősűl nyilvános ajánlattételnek. A feltüntetett árak nettó/bruttó összegek, amelyek a bruttó árból számítva érvényesek és 1 darab ajtóra vonatkoznak, amely ár nem tartalmazza a beszerelés, kiszállítás, helyreállítás költségét, kivétel, ha külön megjelenítésre került. A beépítés normál méretben, illetve fal szerkezetben értendő. Eltérés lehet, a helyszín egyediségéből adódóan, mint például beton panel, vasbeton falzerkezet vagy vaskeretes tok. Az oldalon lévő tájékoztatás nem teljeskörű, a részletekről érdeklődjön a bemutatótermünkben, ahol az ajtó típusától és kiegészítőktől függően kap személyreszabott ajánlatot. Az ajánlat függ az ajtó típusától és az ajtókhoz választható egyedi kiegészítőktől, illetve a beépítési helyszín egyediségétől.