SZOLGÁLTATÁSOK
Díjmentes szaktanácsadás
Díjmentes helyszíni felmérés
Unisec Plusz
Biztosítás
Szakszerű
beszerelés
Időszakos
karbantartás
24 órás zármentési szolgáltatás
Minden érdeklődő számára díjmentes szaktanácsadással segítünk az ízlésüknek, elképzelésüknek megfelelő ajtó kiválasztásában. A találkozó alkalmával az ügyfél igényeket megismerve, szakembereink segítégével közösen kiválaszthatják a megfelelő biztonsági kategóriát, a kívánt színt, mintát.
További részletekért hívja a
+36-1 794 6019-es telefonszámot!
Cégünk Budapesten díjmentes helyszíni felmérést biztosít ügyfelei számára, amely elengedhetetlen a nyílászárók megfelelő méretének kiválasztásához és a szakszerű beépítéséhez. A megfelelő méret meghatározása garantálja a hosszú távú, megbízható működést. A helyszíni felmérést minden esetben magas szakipari tapasztalattal rendelkező kollégáink végzik. Az általunk beépített UniSec nyílászárók helyszíni felmérése Budapest egész területén díjmentes. Budapest területén kívül a helyszíni felmérés díja: bruttó 12.700 Ft. Kiszállási költség: 127 Ft/ km. A nyílászárók gyártási méreteinek méretpontosságára csak az általunk elvégzett felméréseket követően vállalunk garanciát.
Díjmentes helyszíni felmérésünket kérje a
+36-1 794 6019-es telefonszámon!
Az Unisec Plusz Biztosítás szolgáltatással egyszeri 50%-os vásárlási kedvezményt biztosítunk ügyfeleink részére az új nyílászáró árából, amennyiben fizikai sérülés következtében annak cseréje válik esedékessé. Az Unisec Plusz Biztosítás szolgáltatás időtartama a nyílászáró beszerelésének vagy átadásának napját követő napon kezdődik és az azt követő két éven belül vehető igénybe. A Unisec Plusz Biztosítás szolgáltatás díja a megvásárolt, megrendelő lapon részletezett nyílászáró bruttó árának 10%-a. Az Unisec Plusz Biztosítás szolgáltatás a nyílászáró megvásárlásakor igényelhető.
Hívja szakértőnket a
+36-1 794 6019-es telefonszámon!
A nem megfelelő szakértelemmel és minőségben beépített nyílászáró csökkentheti az ajtó funkcionális működését, élettertamát és nem utolsó sorban az esztétikai megjelenését. Az UniSec csapata kiemelt hangsúlyt fektet a részfolyamatok, mint a gyártás, értékesítés és a beszerelést végző kollégák szoros együttműködésére. Ennek köszönhetően munkatársaink ,a biztonsági ajtók teljeskörű ismeretének tudatában, a nyílászárók beépítését szakszerűen, pontosan végzik el, amire hosszú távú és mindenre kiterjedő garanciát vállalunk.
Egyeztessünk a részletekről a
+36-1 794 6019-es telefonszámon!
A hosszútávon megbízható működés érdekében az ajtók karbantartásának alkalmavál a következő munkálatokat végezzük el:
 • Az ajtó könnyű, akadálymentes zárodásának ellenőrzése, szükség szerinti utóállítása.
 • A mozgó és kopó alkatrészek, mint a zárszerkezetek, zsanérok, kilincs működésének tesztelése, a rögzítő csavarok ellenőrzése.
 • Zárszerkezetek tisztítása és kenőanyaggal való ápolása.
 • Gumi szigetelések ellenőrzése, szükség szerinti igazítása a tokon és az ajtó lapján.
 • Üvegezőlécek rögzítésének ellenőrzése.
 • Felület épségének ellenőrzése.
 • Ajtó körüli szigetelő tömítések utójavítása.
A karbantartás költsége bruttó 5.000 Ft / ajtó
Biztonsági ajtóinkról a
+36-1 794 6019-es telefonszámon érdeklődhet!
Mi a kellemetlen szituáciokban is az Ügyfeleink mellet vagyunk. Elvesztette a kulcsát, vagy kizárta magát Otthonából? A roncsolásmentes zármentés területén nagy tapasztalatal rendelkező parterünk segítségével, az év minden napján (ünnepnapokon is) éjjel és nappal is rendelkezésére állunk. Szükség esetén hívja az alábbi elérhetőséget, és 24 órán belül segítünk! Non-Stop zármentés: 06-20/575 15 95
Biztonsági ajtóinkról a
+36-1 794 6019-es telefonszámon érdeklődhet!
GARANCIÁK
Élettartam
Betörésvédelmi
Védelmi
Határidő
Pénzvisszafizetési
Akár 50 év múlva is számíthat a nálunk vásárolt nyílászáró alapanyagára és összeszerelési minőségére!
A megbízhatóság és a szavahihetőség nálunk elsődleges szempont. Ennek megfelelően az Optimus Mercator Kft., mint az unisec.hu weboldal üzemeltetője a hatályos jogszabályi előírásoktól eltérően a 11/1985(VI.22.) ÉVM-IpM-KM-MÉM-BkM együttes rendeletben meghatározott 2 éves, kötelező szavatossággon felül, az általunk rendszeresen karbantartott nyílászárókra, további 48 (nyegyvennyolc) éves garanciát biztosít. Ügyfeleink számára így kedvezőbb 50 (ötven) éves teljes körű garanciát (jótállást) biztosítunk.
További részletekért hívja a
+36-1 794 6019-es telefonszámot!
Amennyiben az általunk javasolt biztonsági ajtón keresztül mégis betörnének, visszaadjuk az ajtó teljes árát!
Biztonsági ajtóink védelmi képességei határtalan magabiztossággal ruháznak fel bennünket. Meggyőződésünk, hogy a beszerelt ajtók puszta látványa is visszatartó tényező, egy alaposabb vizsgálat, ne adj isten, próbálkozás pedig minden betörőnek elveszi a kedvét a védett ingatlan kifosztásától. Amennyiben mégis megtörténik a baj, és bizonyíthatóan a tőlünk vásárolt bejárati ajtón keresztül hatolt be az elkövető, az Optimus Mercator Kft. teljes egészében visszatéríti az ajtó vételárát. A kivétel néha erősíti a szabályt. Azt gondoljuk, hogy ebben az esetben erre soha nem kerül sor.
Ingyenes helyszíni felmérésünket kérje a
+36-1 794 6019-es telefonszámon!
Biztonsági ajtóink kíválóan szerepeltek a Magyar Biztosítók Szövetségének áthatolási ellenállást vizsgáló tesztjein!
A betörések 90%-a a bejárati ajtón keresztül történik, ezért kértük a Magyar Biztosítók Szövetségét arra, hogy minősítse ajtóink védelmi képességeit. A betörést szimuláló roncsolásos vizsgálat a MABISZ előírásoknak megfelelően, több kategóriában zajlott. 100% betörés-ellenállás, vagy áttörési, áthatolási ellenállás kifelyezetten a kategóriáknak megfelelő eszközökre és a meghatározott ideig voltak tesztelve. Az Unisec által forgalmazott biztonsági ajtók, akkreditált külföldi (nemzetközi) vizsgálóintézet által végzett roncsolásos vizsgálat alapján, maradéktalanul megfelelnek az ENV 1627:2000 szabványnak.
Hívja szakértőnket a
+36-1 794 6019-es telefonszámon!
Ajándékba adjuk az ajtót, ha csúszunk a szerződésben vállalt határidővel!
Tökéletesen biztosak vagyunk magunkban, illetve beszerelő és beszállító partnereinkben. Amennyiben a Vállalkozói szerződésben rögzített határidőt nem tudjuk teljesíteni, akár csak egy nappal is túllépjük, akkor Önnek ajándékozzuk a terméket, sőt még ki is szállítjuk a szerződésben meghatározott címre.*

*Amennyiben a cégünktől megvásárolt termék leszállítását, vagy beszerelését a vásárló szándékos, vagy szándék nélküli akadályoztatása miatt nem tudjuk teljesíteni, a határidő vállalási garancia nem érvényesíthető.
Egyeztessünk a részletekről a
+36-1 794 6019-es telefonszámon!
Nálunk egy egész hónapja van arra, hogy meggondolja magát!
Hiszünk az általunk forgalmazott termékek magas minőségében, az őszinte és teljes körű tájékoztatás erejében. Bízunk abban, hogy minden vásárlónk a leginkább hozzá illő terméket rendeli meg. Ha a vásárlást követően mást tapasztal, mint amiről tájékoztattuk, vagy csak meggondolta volna magát, akkor a még nem használt, sérülésmentes árut az eredeti csomagolásában hozza vissza a vásárlást igazoló számlával, és visszaadjuk a termék teljes árát. *

* Az UniSec pénzvisszafizetési garanciája a vásárlás napjától számított 30 napig érvényes.
Biztonsági ajtóinkról a
+36-1 794 6019-es telefonszámon érdeklődhet!

Gerda SX20 ajtók

- Prémium ajtók

Egyedi megjelenés, egyedi biztonság. Az SX20 bejárati ajtó az általunk forgalmazott, legmagasabb biztonsági kategóriába tartózó bejárati ajtó, amelyet a csak nálunk kapható, világszabadalommal rendelkező zárszerkezete tesz igazán ellenállóvá. 

Az SX20 biztonsági ajtó előnyei:

 • Csak nálunk! Világszabadalommal rendelkező zárbetét, több mint 4.000.000.000 kulcskombináció, amely kategóriájában egyedülálló és rendkívűl biztonságos,
 • A 97kg-os ajtólap mindkét oldalon 1,25mm vastag biztonsági páncéllemez és biztonsági acélrács szerkezet található
 • 15 db aktív acéltüskés záródás
 • Dupla zárszerkezet
 • Cserélhető dekoratív MDF borítás
 • Kitűnő hő és hangszigetelés,
 • Hőhídmentes, UV és karcálló ajtólap
 • Új perforált acéltok kialakításának köszönhetően a tok hőátadási képessége is csökken
 • Dupla gumiszigetelésnek köszönhetően (ajtólap és ajtótok) hermatikusan záródó ajtó, amely csökkenti fűtési számláit
 • Széles látószögű kitekintő
 • 2 év garancia + 48 év UNISEC garancia

Mi tényleg mindenre gondoltunk: A Plusz Garancia Szolgáltatásunk megrendelésével Ön teljes biztonságban érezheti magát. A Plusz garancia szolgáltatás minden elemi és harmadik személy által okozott kár (pl: lakásfelújítás, bútor ki-be szállítása, festés, helyreállító munkákból, betörési kísérletből, háziállatok által okozott megrongálódások stb.) enyhítésére is kiterjed, amelyek a jogszabály által előírt minőségi követelményekben kizáró tényezőként szerepelnek.

Ügyfeleink mondták  
Jellemzők
Műszaki adatok
Színek
Minták
Kilincs
 • Egyszárnyú, kültéri bejárati biztonsági ajtó
 • Szélessége 80-100 cm-ig
 • Magassága 210 cm
 • Betörésvédelem ENV 1627 3. Osztály
 • Hőszigetelés 1,7 – 1,8 W/Km2
 • Hangszigetelés 33 dB.

Az ajtó árába tartozó alapfelszereltség

 • Gerda ZW6000M központi zár – egyedi Gerda termékek, amelyek a világ semmilyen más ajtóján nem találhatók meg.
 • A zár az EN 12209,szabvány szerinti 7-es biztonsági osztályba tartozik, zárnyelvvel és 5 reteszzárral ellátva, 12 mm átmérőjű rozsdamentes acél reteszek vannak közvetlenül a tolózár alatt.
 • A ZW6000M zár működteti a két kiegészítő zárat is – fent és lent, mindegyik 2 reteszzárral ellátva.
 • Az ajtó pánt oldalán is 3 reteszzárat működtet – fent, középen és lent.
 • A ZW6000 központi zárat a világszabadalommal rendelkező Gerda Tytan RIM 6000SX cilinder működteti, ami innovatív konstrukciójának köszönhetően több mint 4 000 000 000 különböző kulcskombinációt tesz lehetővé és nagyon biztonságos – az EN 1303 szabvány szerinti legmagasabb, 6. osztályú tanúsítással rendelkezik. A Gerda által az 1990-es években kifejlesztett cilindert mérnöki csapatunk a legújabb betörési technikák figyelembe vételével folyamatosan fejleszti.
 • A gyors zárást segíti a kilincs fölött elhelyezkedő Gerda ZW550 másodzár. Általában napközben használatos. A zár az EN 12209 szabvány szerint hitelesített és a legmagasabb, 7. osztályú betörésvédelemmel rendelkezik.
 • A másodzárba beépített Gerda WK E1 gombos euro profil cilinder biztosítja az ajtók gyors és kényelmes zárását és nyitását.
 • 3 rögzített csuklócsap megakadályozza, hogy az ajtót az ajtópántról leemeljék.
 • Az ajtót 3 erős csuklópánt tartja szorosan, politetrafluoretilén (PTFE, vagy más néven TeflonŸ) alátétekkel, amelyek biztosítják az ajtó egyenletes és csendes működését és a 3D-s állíthatóságot.
 • 1,5 mm vastag horganyzott acélból készült szimmetrikus FD keret, dekoratív PVC fóliával borítva - 100%-os színmegfelelés és karbantartásmentes.
 • Gerda Techno ajtó szerelvények – kilincsek, ajtócsukó gomb, rozetták – króm / fényesített nikkel kivitelben.
 • Az ajtó hőálló és elasztomer (TPE) tömítéssel van ellátva.
 • Széles látószögű ajtókitekintő.
 • Tömítéssel rendelkező rozsdamentes acélküszöb -19 mm.

Opcionálisan felár ellenében választható prémium kiegészítők

 • A Gerda SX10 ajtók egyedi Variant Gerda Tytan RIM6000SX cilinderrel szerelhetők fel.
 • WKM7 euro profil cilinder, ami új kialakításának köszönhetően több mint 100 000 kulcskombinációt tesz lehetővé és nagyon biztonságos – az EN 1303 szabvány szerinti legmagasabb, 6-os osztályú minősítéssel rendelkezik.
 • Ajtószereléshez ideiglenes, cinkbevonatú acélküszöb.
 • Küszöb tömítéssel
  • Rozsdamentes acél 32 mm
  • Tölgy 19 mm
  • Tölgy 35 mm
  • Sapele 19 mm
  • Sapele 35 mm
 • Alsó kefetömítés.
 • Merevlánc ajtónyitó, amely lehetővé teszi a biztonságos ajtónyitást, kitekintést.
 • Automata felültetett küszöb

Előnyök

 • Masszív acélszerkezet, magas biztonsági ellenállás
 • Széles méret és színválaszték
 • Jó hang és zajszigetelés
 • Kitűnő hőszigetelés
 • Kezelésmentes, könnyen tisztítható felület
 • 50 év garancia

Prémium szolgáltatásaink

 • Díj és kötelezettség mentes helyszíni felmérés
 • Szaktanácsadás
 • 30 napos pénz visszafizetési garanci
 • Szállítási határidő garancia
 • Plusz garancia szolgáltatásunk kertén belül Ön mindenre kiterjedő védelmet köthet a megvásárolt ajtóra
 • Expressz szolgáltatás – 24 órán belüli ajtócsere
 1. Az ajtólap magas minőségű 1,25 mm vastag horganyzott acéllap, kezelésmentes, könnyen tisztítható, karcálló PVC fólia bevonattal.
 2. Ajtóbélés – poliészter hab.
 3. Kiváló minőségű nemesacélból készült biztonsági rudak, amelyek a különleges rögzítési technológiánakk köszönhetően elforognak, ha megkísérlik azok átvágását.
 4. Cserélhető MDF burkolat
 5. Főzár szerkezet.
 6. Kiegészítő záródási pont.
 7. Másodzár szerkezet
 8. Opcionális felár ellenében rendelhető merevlánc.
 9. Állítható pántok.
 10. Fix kiemelést gátló acél reteszek.
 11. MDF panelt tartó sín, amely megkönnyíti a panel cseréjét
 12. Alsó ajtólap záró pecsét.
 13. Ajtólap gumitömítése.
Műszaki rajz
FSB FEHÉR FLB ALDER FCC CALVADOS FCB SÖTÉT CALVADOS FDE ARANYTÖLGY
FDM VÖRÖSTÖLGY FMG SÖTÉT TÖLGY FRP VILÁGOS DIÓ FRM ARTEMIDA DIÓ FRB BRAZIL DIÓ
FRR ALPESI DIÓ WENGE

Festett ajtólap színek

RAL 9016 FEHÉR RAL 8003 VILÁGOS BARNA RAL 8016 SÖTÉT BARNA RAL 7016 GRAFIT RAL 6009 ZÖLD FENYŐ
RAL 3011 BORDÓ RAL 6005 SÖTÉTZÖLD RAL 8014 SEPIA BARNA

Ajtókeret és paneltartó szegély színek

RAL 9016 FEHÉR RAL 8003 VILÁGOS BARNA RAL 8016 SÖTÉT BARNA RAL 7016 GRAFIT RAL 6009 ZÖLD FENYŐ
RAL 3011 BORDÓ RAL 6005 SÖTÉTZÖLD RAL 8014 SEPIA BARNA FDE ARANYTÖLGY FRP VILÁGOSDIÓ
FRB BRAZIL DIÓ FRR ALPESI DIÓ FCC CALVADOS
Minta nélküli R00 P02 P07 P08 RÓMA
P09 MADRID P13 LONDON P14 P20 OLIMPIA
P25 P31 FLORENC P34 P38
P39 P40 P41 P42
P43 P46 VELENCE P52 CAPITOL P53 BARCELONA
P62 P74 P81 P82
P91 VERONA P94 P95 P96
P97 P98 RS1 HELL RS2 ALLICE PRING

A weboldalon szereplő képek illusztrációk. A weboldalon szereplő adatok és képek kizárólag a tájékoztatást szolgálják, azok nem képezik semmilyen szerződési ajánlat részét, nem minősűl nyilvános ajánlattételnek. A feltüntetett árak nettó/bruttó összegek, amelyek a bruttó árból számítva érvényesek és 1 darab ajtóra vonatkoznak, amely ár nem tartalmazza a beszerelés, kiszállítás, helyreállítás költségét, kivétel, ha külön megjelenítésre került. A beépítés normál méretben, illetve fal szerkezetben értendő. Eltérés lehet, a helyszín egyediségéből adódóan, mint például beton panel, vasbeton falzerkezet vagy vaskeretes tok. Az oldalon lévő tájékoztatás nem teljeskörű, a részletekről érdeklődjön a bemutatótermünkben, ahol az ajtó típusától és kiegészítőktől függően kap személyreszabott ajánlatot. Az ajánlat függ az ajtó típusától és az ajtókhoz választható egyedi kiegészítőktől, illetve a beépítési helyszín egyediségétől.