SZOLGÁLTATÁSOK
Díjmentes szaktanácsadás
Díjmentes helyszíni felmérés
Unisec Plusz
Biztosítás
Szakszerű
beszerelés
Időszakos
karbantartás
24 órás zármentési szolgáltatás
Minden érdeklődő számára díjmentes szaktanácsadással segítünk az ízlésüknek, elképzelésüknek megfelelő ajtó kiválasztásában. A találkozó alkalmával az ügyfél igényeket megismerve, szakembereink segítégével közösen kiválaszthatják a megfelelő biztonsági kategóriát, a kívánt színt, mintát.
További részletekért hívja a
+36-1 794 6019-es telefonszámot!
Cégünk Budapesten díjmentes helyszíni felmérést biztosít ügyfelei számára, amely elengedhetetlen a nyílászárók megfelelő méretének kiválasztásához és a szakszerű beépítéséhez. A megfelelő méret meghatározása garantálja a hosszú távú, megbízható működést. A helyszíni felmérést minden esetben magas szakipari tapasztalattal rendelkező kollégáink végzik. Az általunk beépített UniSec nyílászárók helyszíni felmérése Budapest egész területén díjmentes. Budapest területén kívül a helyszíni felmérés díja: bruttó 12.700 Ft. Kiszállási költség: 127 Ft/ km. A nyílászárók gyártási méreteinek méretpontosságára csak az általunk elvégzett felméréseket követően vállalunk garanciát.
Díjmentes helyszíni felmérésünket kérje a
+36-1 794 6019-es telefonszámon!
Az Unisec Plusz Biztosítás szolgáltatással egyszeri 50%-os vásárlási kedvezményt biztosítunk ügyfeleink részére az új nyílászáró árából, amennyiben fizikai sérülés következtében annak cseréje válik esedékessé. Az Unisec Plusz Biztosítás szolgáltatás időtartama a nyílászáró beszerelésének vagy átadásának napját követő napon kezdődik és az azt követő két éven belül vehető igénybe. A Unisec Plusz Biztosítás szolgáltatás díja a megvásárolt, megrendelő lapon részletezett nyílászáró bruttó árának 10%-a. Az Unisec Plusz Biztosítás szolgáltatás a nyílászáró megvásárlásakor igényelhető.
Hívja szakértőnket a
+36-1 794 6019-es telefonszámon!
A nem megfelelő szakértelemmel és minőségben beépített nyílászáró csökkentheti az ajtó funkcionális működését, élettertamát és nem utolsó sorban az esztétikai megjelenését. Az UniSec csapata kiemelt hangsúlyt fektet a részfolyamatok, mint a gyártás, értékesítés és a beszerelést végző kollégák szoros együttműködésére. Ennek köszönhetően munkatársaink ,a biztonsági ajtók teljeskörű ismeretének tudatában, a nyílászárók beépítését szakszerűen, pontosan végzik el, amire hosszú távú és mindenre kiterjedő garanciát vállalunk.
Egyeztessünk a részletekről a
+36-1 794 6019-es telefonszámon!
A hosszútávon megbízható működés érdekében az ajtók karbantartásának alkalmavál a következő munkálatokat végezzük el:
 • Az ajtó könnyű, akadálymentes zárodásának ellenőrzése, szükség szerinti utóállítása.
 • A mozgó és kopó alkatrészek, mint a zárszerkezetek, zsanérok, kilincs működésének tesztelése, a rögzítő csavarok ellenőrzése.
 • Zárszerkezetek tisztítása és kenőanyaggal való ápolása.
 • Gumi szigetelések ellenőrzése, szükség szerinti igazítása a tokon és az ajtó lapján.
 • Üvegezőlécek rögzítésének ellenőrzése.
 • Felület épségének ellenőrzése.
 • Ajtó körüli szigetelő tömítések utójavítása.
A karbantartás költsége bruttó 5.000 Ft / ajtó
Biztonsági ajtóinkról a
+36-1 794 6019-es telefonszámon érdeklődhet!
Mi a kellemetlen szituáciokban is az Ügyfeleink mellet vagyunk. Elvesztette a kulcsát, vagy kizárta magát Otthonából? A roncsolásmentes zármentés területén nagy tapasztalatal rendelkező parterünk segítségével, az év minden napján (ünnepnapokon is) éjjel és nappal is rendelkezésére állunk. Szükség esetén hívja az alábbi elérhetőséget, és 24 órán belül segítünk! Non-Stop zármentés: 06-20/575 15 95
Biztonsági ajtóinkról a
+36-1 794 6019-es telefonszámon érdeklődhet!
GARANCIÁK
Élettartam
Betörésvédelmi
Védelmi
Határidő
Pénzvisszafizetési
Akár 50 év múlva is számíthat a nálunk vásárolt nyílászáró alapanyagára és összeszerelési minőségére!
A megbízhatóság és a szavahihetőség nálunk elsődleges szempont. Ennek megfelelően az Optimus Mercator Kft., mint az unisec.hu weboldal üzemeltetője a hatályos jogszabályi előírásoktól eltérően a 11/1985(VI.22.) ÉVM-IpM-KM-MÉM-BkM együttes rendeletben meghatározott 2 éves, kötelező szavatossággon felül, az általunk rendszeresen karbantartott nyílászárókra, további 48 (nyegyvennyolc) éves garanciát biztosít. Ügyfeleink számára így kedvezőbb 50 (ötven) éves teljes körű garanciát (jótállást) biztosítunk.
További részletekért hívja a
+36-1 794 6019-es telefonszámot!
Amennyiben az általunk javasolt biztonsági ajtón keresztül mégis betörnének, visszaadjuk az ajtó teljes árát!
Biztonsági ajtóink védelmi képességei határtalan magabiztossággal ruháznak fel bennünket. Meggyőződésünk, hogy a beszerelt ajtók puszta látványa is visszatartó tényező, egy alaposabb vizsgálat, ne adj isten, próbálkozás pedig minden betörőnek elveszi a kedvét a védett ingatlan kifosztásától. Amennyiben mégis megtörténik a baj, és bizonyíthatóan a tőlünk vásárolt bejárati ajtón keresztül hatolt be az elkövető, az Optimus Mercator Kft. teljes egészében visszatéríti az ajtó vételárát. A kivétel néha erősíti a szabályt. Azt gondoljuk, hogy ebben az esetben erre soha nem kerül sor.
Ingyenes helyszíni felmérésünket kérje a
+36-1 794 6019-es telefonszámon!
Biztonsági ajtóink kíválóan szerepeltek a Magyar Biztosítók Szövetségének áthatolási ellenállást vizsgáló tesztjein!
A betörések 90%-a a bejárati ajtón keresztül történik, ezért kértük a Magyar Biztosítók Szövetségét arra, hogy minősítse ajtóink védelmi képességeit. A betörést szimuláló roncsolásos vizsgálat a MABISZ előírásoknak megfelelően, több kategóriában zajlott. 100% betörés-ellenállás, vagy áttörési, áthatolási ellenállás kifelyezetten a kategóriáknak megfelelő eszközökre és a meghatározott ideig voltak tesztelve. Az Unisec által forgalmazott biztonsági ajtók, akkreditált külföldi (nemzetközi) vizsgálóintézet által végzett roncsolásos vizsgálat alapján, maradéktalanul megfelelnek az ENV 1627:2000 szabványnak.
Hívja szakértőnket a
+36-1 794 6019-es telefonszámon!
Ajándékba adjuk az ajtót, ha csúszunk a szerződésben vállalt határidővel!
Tökéletesen biztosak vagyunk magunkban, illetve beszerelő és beszállító partnereinkben. Amennyiben a Vállalkozói szerződésben rögzített határidőt nem tudjuk teljesíteni, akár csak egy nappal is túllépjük, akkor Önnek ajándékozzuk a terméket, sőt még ki is szállítjuk a szerződésben meghatározott címre.*

*Amennyiben a cégünktől megvásárolt termék leszállítását, vagy beszerelését a vásárló szándékos, vagy szándék nélküli akadályoztatása miatt nem tudjuk teljesíteni, a határidő vállalási garancia nem érvényesíthető.
Egyeztessünk a részletekről a
+36-1 794 6019-es telefonszámon!
Nálunk egy egész hónapja van arra, hogy meggondolja magát!
Hiszünk az általunk forgalmazott termékek magas minőségében, az őszinte és teljes körű tájékoztatás erejében. Bízunk abban, hogy minden vásárlónk a leginkább hozzá illő terméket rendeli meg. Ha a vásárlást követően mást tapasztal, mint amiről tájékoztattuk, vagy csak meggondolta volna magát, akkor a még nem használt, sérülésmentes árut az eredeti csomagolásában hozza vissza a vásárlást igazoló számlával, és visszaadjuk a termék teljes árát. *

* Az UniSec pénzvisszafizetési garanciája a vásárlás napjától számított 30 napig érvényes.
Biztonsági ajtóinkról a
+36-1 794 6019-es telefonszámon érdeklődhet!

Gerda GTT MAX ajtók

- Hő és hangszigetelt üveges ajtó extra záródási ponttal

A GTT Max üveges biztonsági ajtócsalád kibővített extra záródási pontjai, megnövekedett biztonságérzetet adnak tulajdonosának. Ráadásúl a több mint 40 választható üvegminta közűl könnyedén megtalálhatja az egyéni izlésnek legmegfelelőbbet. 

A GTT Max biztonsági ajtó előnyei:

 • Elegáns külső, több mint 40 féle üvegválaszték
 • Dupla zárszerkezettel rendelkező biztonsági ajtó,
 • Több oldalon záródó biztonsági zárszerkezet,
 • 7 pontos, 12 acéltüskés záródás,
 • Kitűnő hő és hangszigetelés,
 • Mindkét oldalon biztonsági acéllappal védet szerkezet,
 • Hőhídmentes, UV és karcálló ajtólap
 • Dupa gumiszigetelésnek köszönhetően (ajtólap és ajtótok) hermatikusan záródó ajtó, amely csökkenti fűtési számláit
 • Perforált, sarkos acéltok kialakításának köszönhetően, a tok hőátadási képessége is csökken
 • 2 év garancia + 48 év UNISEC garancia

Mi gondoltunk az Ön mindennapi kényelmére is: Rendeljen egykulcsos kényelmi biztonsági zárbetétet ajtója mellé, amivel a maximális biztonság mellett, Ön egyetlen kulccsal tudja működtetni az ajtó mindkét zárbetétjét.

Ügyfeleink mondták  
Jellemzők
Műszaki adatok
Színek
Minták
Kilincs
 • Egyszárnyú, kültéri bejárati biztonsági ajtó
 • Ajtólap vastagság 57mm
 • Szélessége 80-100 cm-ig
 • Magassága 206 cm
 • Betörésvédelem ENV 1627 2. Osztály
 • Hőszigetelés 2,0 W/Km2
 • Hangszigetelés 31 dB.

Az ajtó árába tartozó alapfelszereltség

 • Főzár: hitelesített Gerda ZW3000m bevésett zár zárnyelvvel és 3 edzett, 12mm-es acél csapszeggel, amelyek a zárat rögzítik a keretben. A zárat euro profil cilinder működteti. A zárszerkezet az EN 12209 szabvány szerint tanúsított legmagasabb, 7-es osztályú betörésvédelemmel rendelkezik.
 • A ZW3000M központi zár Gerda WK M2 euro profil cilinderrel van ellátva, amely innovatív kivitelének köszönhetően több mint 100 000 különböző kulcshasználatot tesz lehetővé és rendkívül biztonságos– az EN 1303 szabvány szerinti legmagasabb, 6. fokozattal rendelkezik. A zár működteti az alsó kiegészítő zárat is, ami 2 reteszzárral és egy további retesszel rendelkezik, ami az acéltokozat felső részét tartja.
 • A kilincs fölött elhelyezett Gerda ZW550 másodzár gyors reteszelést tesz lehetővé. Általában napközben használatos.
 • A másodzárba beépített Gerda WK E1 euro profil cilinder biztosítja az ajtók gyors és kényelmes zárását és nyitását.
 • A 3 rögzített csuklócsap megakadályozza, hogy az ajtót az ajtópántról leemeljék.
 • Az ajtót 3 erős csuklópánt tartja szorosan, politetrafluoretilén (PTFE, vagy más néven TeflonŸ) alátétekkel, amelyek biztosítják az ajtó egyenletes és csendes működését és a 3D-s állíthatóságot.
 • Az 1,5 mm horganyzott acélból készült, karbantartásmentes, dekoratív PC fóliával borított FA szimmetrikus keret illeszkedik az ajtó színéhez. A keretben további tömítés található.
 • Kilincsek és felszerelések eloxált kivitelben: platina, fényes króm, fényes réz, fényezett réz.
 • A főzárban speciális biztonsági pajzs.
 • Az ajtó hőálló és elasztomer (TPE) tömítéssel van ellátva.
 • Tömítéssel rendelkező rozsdamentes acélküszöb 19 mm.

Opcionálisan felár ellenében választható prémium kiegészítők

 • Az EN 1303 szabvány 6-os osztálya szerint tanúsított 2 készlet WKM2 euro profil cilinder “1 kulcsos rendszeres” opcióval , azonos kulcs nyitja a Gerda ZW3000M főzárat, és a Gerda ZW500 másodzárakat
 • Az EN 1303 szabvány 6-os osztály szerint hitelesített 2 WKM4 euro profil cilinder a fő és a másodzárokhoz, opcionálisan 1 kulcsos rendszerben.
 • Gombbal működtetett fix acél ajtócsukó, ZS10.
 • Ajtószereléshez ideiglenes, cinkbevonatú acélküszöb.
 • Küszöb, tömítéssel
  • Rozsdamentes acél 32 mm
  • Tölgy 19 mm
  • Tölgy 35 mm
  • Sapele 19 mm
  • Sapele 35 mm
 • Alsó kefetömítés.
 • Biztonsági merevlánc
 • Esztétikus zsanértakaró kupak

Előnyök

 • Széles méret és színválaszték
 • Időjárást ellenálló szerkezet
 • Kibővített záródási pontok
 • Kitűnő hőszigetelés
 • 50 év garancia

Prémium szolgáltatásaink

 • Díj és kötelezettség mentes helyszíni felmérés
 • Szaktanácsadás
 • 30 napos pénz visszafizetési garanci
 • Szállítási határidő garancia
 • Plusz garancia szolgáltatásunk kertén belül Ön mindenre kiterjedő védelemet köthet a megvásárolt ajtóra
 • Expressz szolgáltatás – 24 órán belüli ajtócsere
 1. Az ajtólap magas minőségű horganyzott acéllap, kezelésmentes, könnyen tisztítható, karcálló PVC fólia bevonattal.
 2. Ajtóbélés – poliészter hab.
 3. Főzár szerkezet.
 4. Másodzár
 5. Állítható pántok.
 6. Üvegfelület
 7. Kiemelést gátló acélcsapok
 8. Ajtólap gumitömítése.
 9. Kibővített záródási pontok
 10. Opcionálisan rendelhető merevlánc, amelyet nem tartalmaz az alapfelszereltség
FEHÉR ARANYTÖLGY VILÁGOS DIÓ ALPESI DIÓ BRAZIL DIÓ
MAHAGÓNI

Antracit

Winchester

BARCELONA

BERGAMO 1

BERGAMO 2

BERGAMO

BERLIN 1

BERLIN 2

BERLIN 3

BERLIN 4

BERLIN WMA

CATANIA

HANOWER 1

HANOWER 2

KOLONIA

LISZABON 2

LISZABON 3

LONDON

MILANO 1

MILANO 2

MILANO 4

MILANO 5

MILANO 6

MILANO 7

MODENA 1

MODENA 2

MODENA 4

MODENA 

NICEA 3

NICEA 4 

NICEA 5 

NICEA 6

PADOVA 1

PADOVA 2

PADOVA 3 

PADOVA 

 PALERMO

PARMA 1

PARMA 2

PARMA

PATRA 1 

PATRA 2 

PATRA 3 

PATRA 4 

PATRA 5

PATRA 6

PATRA 7 

PATRA 

TORINO 3

TORINO 4 

TORINO 5

VELENCE 1 

VELENCE 2 

VELENCE 3 

VELENCE 4

VERONA 1 

VERONA 2

VERONA 3 

VERONA 4

VERONA 5 

VERONA 6 

VERONA 7

 

ÜVEGMINTÁK 

MATT ÜVEG

REFLEXIÓS BARNA

REFLEXIÓS GRAFIT

MIRASATAR

 

Ólomüveg minták

T5G/T4G

T5H/T4H

T5I/T4I

T6G

T6H

T6I

TXG/TRG

TXH/TRH

TXI/TRI

T9G

T9H

T9I

T2G/T2GX

T2H/T2HX

T2I/T2IX

T2G

T2H

T2I

T2G/T2GX

T2H/T2HX

T2I/T2IX

 

 

 

 

Olivia
Platina
Ezüst
Arany

A weboldalon szereplő képek illusztrációk. A weboldalon szereplő adatok és képek kizárólag a tájékoztatást szolgálják, azok nem képezik semmilyen szerződési ajánlat részét, nem minősűl nyilvános ajánlattételnek. A feltüntetett árak nettó/bruttó összegek, amelyek a bruttó árból számítva érvényesek és 1 darab ajtóra vonatkoznak, amely ár nem tartalmazza a beszerelés, kiszállítás, helyreállítás költségét, kivétel, ha külön megjelenítésre került. A beépítés normál méretben, illetve fal szerkezetben értendő. Eltérés lehet, a helyszín egyediségéből adódóan, mint például beton panel, vasbeton falzerkezet vagy vaskeretes tok. Az oldalon lévő tájékoztatás nem teljeskörű, a részletekről érdeklődjön a bemutatótermünkben, ahol az ajtó típusától és kiegészítőktől függően kap személyreszabott ajánlatot. Az ajánlat függ az ajtó típusától és az ajtókhoz választható egyedi kiegészítőktől, illetve a beépítési helyszín egyediségétől.