SZOLGÁLTATÁSOK
Díjmentes szaktanácsadás
Díjmentes helyszíni felmérés
Unisec Plusz
Biztosítás
Szakszerű
beszerelés
Időszakos
karbantartás
24 órás zármentési szolgáltatás
Minden érdeklődő számára díjmentes szaktanácsadással segítünk az ízlésüknek, elképzelésüknek megfelelő ajtó kiválasztásában. A találkozó alkalmával az ügyfél igényeket megismerve, szakembereink segítégével közösen kiválaszthatják a megfelelő biztonsági kategóriát, a kívánt színt, mintát.
További részletekért hívja a
+36-1 794 6019-es telefonszámot!
Cégünk Budapesten díjmentes helyszíni felmérést biztosít ügyfelei számára, amely elengedhetetlen a nyílászárók megfelelő méretének kiválasztásához és a szakszerű beépítéséhez. A megfelelő méret meghatározása garantálja a hosszú távú, megbízható működést. A helyszíni felmérést minden esetben magas szakipari tapasztalattal rendelkező kollégáink végzik. Az általunk beépített UniSec nyílászárók helyszíni felmérése Budapest egész területén díjmentes. Budapest területén kívül a helyszíni felmérés díja: bruttó 12.700 Ft. Kiszállási költség: 127 Ft/ km. A nyílászárók gyártási méreteinek méretpontosságára csak az általunk elvégzett felméréseket követően vállalunk garanciát.
Díjmentes helyszíni felmérésünket kérje a
+36-1 794 6019-es telefonszámon!
Az Unisec Plusz Biztosítás szolgáltatással egyszeri 50%-os vásárlási kedvezményt biztosítunk ügyfeleink részére az új nyílászáró árából, amennyiben fizikai sérülés következtében annak cseréje válik esedékessé. Az Unisec Plusz Biztosítás szolgáltatás időtartama a nyílászáró beszerelésének vagy átadásának napját követő napon kezdődik és az azt követő két éven belül vehető igénybe. A Unisec Plusz Biztosítás szolgáltatás díja a megvásárolt, megrendelő lapon részletezett nyílászáró bruttó árának 10%-a. Az Unisec Plusz Biztosítás szolgáltatás a nyílászáró megvásárlásakor igényelhető.
Hívja szakértőnket a
+36-1 794 6019-es telefonszámon!
A nem megfelelő szakértelemmel és minőségben beépített nyílászáró csökkentheti az ajtó funkcionális működését, élettertamát és nem utolsó sorban az esztétikai megjelenését. Az UniSec csapata kiemelt hangsúlyt fektet a részfolyamatok, mint a gyártás, értékesítés és a beszerelést végző kollégák szoros együttműködésére. Ennek köszönhetően munkatársaink ,a biztonsági ajtók teljeskörű ismeretének tudatában, a nyílászárók beépítését szakszerűen, pontosan végzik el, amire hosszú távú és mindenre kiterjedő garanciát vállalunk.
Egyeztessünk a részletekről a
+36-1 794 6019-es telefonszámon!
A hosszútávon megbízható működés érdekében az ajtók karbantartásának alkalmavál a következő munkálatokat végezzük el:
 • Az ajtó könnyű, akadálymentes zárodásának ellenőrzése, szükség szerinti utóállítása.
 • A mozgó és kopó alkatrészek, mint a zárszerkezetek, zsanérok, kilincs működésének tesztelése, a rögzítő csavarok ellenőrzése.
 • Zárszerkezetek tisztítása és kenőanyaggal való ápolása.
 • Gumi szigetelések ellenőrzése, szükség szerinti igazítása a tokon és az ajtó lapján.
 • Üvegezőlécek rögzítésének ellenőrzése.
 • Felület épségének ellenőrzése.
 • Ajtó körüli szigetelő tömítések utójavítása.
A karbantartás költsége bruttó 5.000 Ft / ajtó
Biztonsági ajtóinkról a
+36-1 794 6019-es telefonszámon érdeklődhet!
Mi a kellemetlen szituáciokban is az Ügyfeleink mellet vagyunk. Elvesztette a kulcsát, vagy kizárta magát Otthonából? A roncsolásmentes zármentés területén nagy tapasztalatal rendelkező parterünk segítségével, az év minden napján (ünnepnapokon is) éjjel és nappal is rendelkezésére állunk. Szükség esetén hívja az alábbi elérhetőséget, és 24 órán belül segítünk! Non-Stop zármentés: 06-20/575 15 95
Biztonsági ajtóinkról a
+36-1 794 6019-es telefonszámon érdeklődhet!
GARANCIÁK
Élettartam
Betörésvédelmi
Védelmi
Határidő
Pénzvisszafizetési
Akár 50 év múlva is számíthat a nálunk vásárolt nyílászáró alapanyagára és összeszerelési minőségére!
A megbízhatóság és a szavahihetőség nálunk elsődleges szempont. Ennek megfelelően az Optimus Mercator Kft., mint az unisec.hu weboldal üzemeltetője a hatályos jogszabályi előírásoktól eltérően a 11/1985(VI.22.) ÉVM-IpM-KM-MÉM-BkM együttes rendeletben meghatározott 2 éves, kötelező szavatossággon felül, az általunk rendszeresen karbantartott nyílászárókra, további 48 (nyegyvennyolc) éves garanciát biztosít. Ügyfeleink számára így kedvezőbb 50 (ötven) éves teljes körű garanciát (jótállást) biztosítunk.
További részletekért hívja a
+36-1 794 6019-es telefonszámot!
Amennyiben az általunk javasolt biztonsági ajtón keresztül mégis betörnének, visszaadjuk az ajtó teljes árát!
Biztonsági ajtóink védelmi képességei határtalan magabiztossággal ruháznak fel bennünket. Meggyőződésünk, hogy a beszerelt ajtók puszta látványa is visszatartó tényező, egy alaposabb vizsgálat, ne adj isten, próbálkozás pedig minden betörőnek elveszi a kedvét a védett ingatlan kifosztásától. Amennyiben mégis megtörténik a baj, és bizonyíthatóan a tőlünk vásárolt bejárati ajtón keresztül hatolt be az elkövető, az Optimus Mercator Kft. teljes egészében visszatéríti az ajtó vételárát. A kivétel néha erősíti a szabályt. Azt gondoljuk, hogy ebben az esetben erre soha nem kerül sor.
Ingyenes helyszíni felmérésünket kérje a
+36-1 794 6019-es telefonszámon!
Biztonsági ajtóink kíválóan szerepeltek a Magyar Biztosítók Szövetségének áthatolási ellenállást vizsgáló tesztjein!
A betörések 90%-a a bejárati ajtón keresztül történik, ezért kértük a Magyar Biztosítók Szövetségét arra, hogy minősítse ajtóink védelmi képességeit. A betörést szimuláló roncsolásos vizsgálat a MABISZ előírásoknak megfelelően, több kategóriában zajlott. 100% betörés-ellenállás, vagy áttörési, áthatolási ellenállás kifelyezetten a kategóriáknak megfelelő eszközökre és a meghatározott ideig voltak tesztelve. Az Unisec által forgalmazott biztonsági ajtók, akkreditált külföldi (nemzetközi) vizsgálóintézet által végzett roncsolásos vizsgálat alapján, maradéktalanul megfelelnek az ENV 1627:2000 szabványnak.
Hívja szakértőnket a
+36-1 794 6019-es telefonszámon!
Ajándékba adjuk az ajtót, ha csúszunk a szerződésben vállalt határidővel!
Tökéletesen biztosak vagyunk magunkban, illetve beszerelő és beszállító partnereinkben. Amennyiben a Vállalkozói szerződésben rögzített határidőt nem tudjuk teljesíteni, akár csak egy nappal is túllépjük, akkor Önnek ajándékozzuk a terméket, sőt még ki is szállítjuk a szerződésben meghatározott címre.*

*Amennyiben a cégünktől megvásárolt termék leszállítását, vagy beszerelését a vásárló szándékos, vagy szándék nélküli akadályoztatása miatt nem tudjuk teljesíteni, a határidő vállalási garancia nem érvényesíthető.
Egyeztessünk a részletekről a
+36-1 794 6019-es telefonszámon!
Nálunk egy egész hónapja van arra, hogy meggondolja magát!
Hiszünk az általunk forgalmazott termékek magas minőségében, az őszinte és teljes körű tájékoztatás erejében. Bízunk abban, hogy minden vásárlónk a leginkább hozzá illő terméket rendeli meg. Ha a vásárlást követően mást tapasztal, mint amiről tájékoztattuk, vagy csak meggondolta volna magát, akkor a még nem használt, sérülésmentes árut az eredeti csomagolásában hozza vissza a vásárlást igazoló számlával, és visszaadjuk a termék teljes árát. *

* Az UniSec pénzvisszafizetési garanciája a vásárlás napjától számított 30 napig érvényes.
Biztonsági ajtóinkról a
+36-1 794 6019-es telefonszámon érdeklődhet!

Gerda CX10 ajtók

- Megjelenés, védelem harmóniában

Mindannyian szeretnénk az illetéktelen személyeket távoltartania az otthonunktól, még akkor is, ha lakásunk hosszabb időn keresztül őrizet nélkül marad. A CX10 biztonsági ajtó biztos partnere lesz értékei védelmében. Mindenre kiterjedő fizikai és mechanikai védelme garantálja tulajdonosának a nyugalmat, hogy Ön egy hosszabb távú nyaralás alkalmával is csak a kikapcsolódásra koncentráljon. Önnek nem kell aggódnia, hogy egyedi ajtója felhívja az illetéktelen behatolók figyelmét. Cserélhető MDF burkolatú kialakításának köszönhetően, ajtója egyszerre lehet külső felén visszafogott, belső oldalán a legmodernebb enteriőr belsőépítészeti trendeknek is megfelelő forma és színvilágú. Mindezen tulajdonságai mellett maximális védelmet jelent tulajdonosának.

Mi gondoltunk az Ön mindennapi kényelmére is: Rendeljen egykulcsos kényelmi biztonsági zárbetétet WD ajtója mellé, amivel a maximális biztonság mellett, Ön egyetlen kulccsal tudja működtetni az ajtó mindkét zárbetétjét.

Fogyasztói vélemények  
Jellemzők
Műszaki adatok
Színek
Minták
Kilincs
 • Egyszárnyú, beltéri bejárati biztonsági ajtó
 • Szélessége 80-100 cm-ig
 • Magassága 210 cm
 • Betörésvédelem ENV 1627 3. Osztály
 • Hőszigetelés 1,6 – 2,0 W/Km2
 • Hangszigetelés 33 dB.

Az ajtó árába tartozó alapfelszereltség

 • Főzár: Az EN 12209 szabvány szerinti legmagasabb, 7. osztályú betörésvédelemmel rendelkezik. A hozzá tartozó WK M7Z euro profil cilinderbetét az EN 1303 szabvány szerinti legmagasabb, 6. osztályú tanúsítással rendelkezik. A zárszerkezet garantálja a magas betörés elleni védelmet.
 • Másodzár: Az EN 12209 szabvány szerint hitelesített és a legmagasabb, 7. osztályú betörésvédelemmel rendelkezik. A hozzá tartozó euro profil cilinder biztosítja az ajtók gyors és kényelmes zárását és nyitását.
 • 3 kiemelést gátló acélcsap megakadályozza, hogy az ajtót az ajtópántról leemeljék.
 • Az ajtót 3 erős csuklópánt tartja szorosan, politetrafluoretilén (PTFE, vagy más néven Teflon®) alátétekkel, amelyek biztosítják az ajtó egyenletes és csendes működését és a 3D-s állíthatóságot.
 • 1,5 mm vastag horganyzott acélból készült szimmetrikus FD keret, amelynél az ajtó kialakítást dekoratív, az ajtó színéhez teljes mértékben igazodó PVC fólia adja.
 • Kilincsek és felszerelések eloxált kivitelben: platina, fényes króm, fényes réz, fényezett réz színekben kapható, ami garantálja az ajtó igényes összhatását.
 • Az ajtó hőálló és elasztomer (TPE) tömítéssel van ellátva.
 • Széles látószögű ajtókitekintő.
 • Tömítéssel rendelkező rozsdamentes acélküszöb -19 mm.

Opcionálisan felár ellenében választható prémium kiegészítők

 • Ajtószereléshez ideiglenes, cinkbevonatú acélküszöb.
 • Tömített küszöb:
  • rozsdamentes acél 32 mm.
  • tölgy 19 mm.
  • tölgy 35 mm.
  • Sapele 19 mm.
  • Sapele 35 mm.
 • Keret (horganyzott acél 1,5 mm, furnér) tömítéssel:
  • FC szimmetrikus keret.
  • FR egynyílású keret.
  • FN sarok keret.
 • Az EN1303 szabvány szerinti 6-os osztályba tartozó tanúsított WKM4 euro profil cilinder, a másodzáron gombbal.
 • Az EN 1303 szabvány szerint hitelesített biztonsági zárkészlet, amellyel 1 kulcsos rendszerben, ugyanaz a kulcs használatos a Gerda ZW1000 főzárban és a Gerda ZW550 másodzárakban.
 • Automatikusan felültetett küszöb.
 • Merevlánc ajtónyitó, amely lehetővé teszi a biztonságos ajtónyitást, kitekintést.

Előnyök

 • Masszív acélszerkezet, magas biztonsági ellenállás
 • Széles méret- és színválaszték
 • Jó hang- és zajszigetelés
 • Kitűnő hőszigetelés
 • Cserélhető MDF lapborítás
 • 5 év garancia

Prémiumszolgáltatásaink

 • Díj- és kötelezettségmentes helyszíni felmérés
 • Szaktanácsadás
 • 30 napos pénz visszafizetési garancia
 • Szállítási határidő garancia
 • Plusz garancia szolgáltatásunk keretén belül Ön mindenre kiterjedő védelmet köthet a megvásárolt ajtóra
 • Expressz szolgáltatás – 24 órán belüli ajtócsere
 1. Az ajtólap magas minőségű, horganyzott, 1 mm vastag acéllap, PVC fóliával burkolva és karcálló bevonattal ellátva.
 2. Faerezésű fóliával laminált MDF lapokból készült cserélhető panelek. Karcálló, hosszú élettartamú és karbantartásmentes.
 3. Ajtóbélés – poliuretán hab, önazonosító, CFC mentes.
 4. Nemesacél biztonsági acélrudak.
 5. Főzár szerkezet.
 6. Kiegészítő záródási pont.
 7. Függőleges retesz.
 8. Másodzár szerkezet
 9. Opcionálisan rendelhető merevlánc, amely nem tartozik az ajtó alaptartozékai közé.
 10. Állítható pántok.
 11. Fix kiemelésgátló acélcsapok.
 12. Ajtólap tömítés.
RTA: Alpesi dió DRC: Brazil dió DET: Tikfa DEF: Wenge KED: Mokka Wenge
KEC: Krém Wenge

Presztizs kollekció

NDE: Aranytölgy NRP: Világos dió NRR: Alpesi dió NRB: Brazil dió NCC: Calvados

Nova kollekció

FSB: Fehér KCP: Kalvados KRG: Brazil dió FRP: Világos dió FDE: Aranytölgy
KRD: Sötét dió KRV: Dió KEE: Wenge KDP: Dió KLP: Alder
KUP: Bükk

Natúr kollekció

A természetes és klasszikus stílust kedvelőinek. A visszafogottabb, klasszikus stílus jegyeit tükrőző biztonsági ajtólapok olyan védőborítással van ellátva, amely a fa természetes megjelenését emeli ki. A színvilág visszafogottabb, sötétebb árnyalata és faerezete miatt kifejezetten előnyös a konzervatív berendezésű épületekhez. 

Sima felület

Kapitol

London

Madrid

Olimpia

Velence

Verona

Barcelona

Almada

Amarante

   

 

Presztizs kollekció

Az elnevezés hűen tükrözi a prémium kategóriás biztonsági ajtó stílusát. A presztizs ajtók borítása fafurnél panel alkotja, melynek köszönhetően természetes fa hatású felület jellemzi. A magas minőségű anyagok felhasználásáva a legmodernebb technologiával gyártott bejárati ajtóknál nagy hangsúlyt kap a megjelenés is. A dizájnerek által izlésesen megtervezett panelminták közül választható vízszintes, függőleges, vagy vegyes faerezetű felület. A határozott vonalvezetésének köszönhetően a hagyományörző építészeti stílust kedvelők körében a legnépszerűbb.

N01: Függőleges erezet N02: Vízszintes erezet N03: Interziás  

Presztizs fém interziás kollekció

Faro horizontális

Faro vertikális

Faro kombinált

Evora horizontális

Evora vertikális

Evora kombinált

 

Nova kollekció

Elsősorban a modern stílust kedvelőknek ajánljuk. A biztonsági ajtó felületén olyan kreatív minták jelennek meg, amely a finom vonalvezetésnek köszönhetően tükrözi a modernitást. A főként világos, meleg színvilág és a fafurnér természetes hatásának köszönhetően, tökéletesen illeszkedik a belsőépítészet hangulatához. 

VA0 VA1 VA2 VA3
VA4 VA5 VA6 VA7
VA8 VA9 VB1 VB2

 

Aurum 10 kollekció

Az egyedi új stílust kedvelőknek. Egyedi formamegjelenésének és fényes, azonos oldalon akár eltérő színkombinációs lehetőségének köszönhetően egy igazi unikum a lakberendezés területén. 

Alice Springs

Hell

Olivia
Platina
Ezüst
Arany

A weboldalon szereplő képek illusztrációk. A weboldalon szereplő adatok és képek kizárólag a tájékoztatást szolgálják, azok nem képezik semmilyen szerződési ajánlat részét, nem minősűl nyilvános ajánlattételnek. A feltüntetett árak nettó/bruttó összegek, amelyek a bruttó árból számítva érvényesek és 1 darab ajtóra vonatkoznak, amely ár nem tartalmazza a beszerelés, kiszállítás, helyreállítás költségét, kivétel, ha külön megjelenítésre került. A beépítés normál méretben, illetve fal szerkezetben értendő. Eltérés lehet, a helyszín egyediségéből adódóan, mint például beton panel, vasbeton falzerkezet vagy vaskeretes tok. Az oldalon lévő tájékoztatás nem teljeskörű, a részletekről érdeklődjön a bemutatótermünkben, ahol az ajtó típusától és kiegészítőktől függően kap személyreszabott ajánlatot. Az ajánlat függ az ajtó típusától és az ajtókhoz választható egyedi kiegészítőktől, illetve a beépítési helyszín egyediségétől.